Even loeren: Dit is de 12-jarige zoon van Glennis Grace

glennis grace
Dit is de zoon van Glennis Grace

Hoewel Glennis Grace hard aan het werk is om harten te veroveren in de Verenigde Staten, is haar thuishaven gewoon nog in Nederland. Dit was goed te zien toen ze tussen de shows van America’s Got Talent door even in Nederland kwam om terug te gaan naar haar familie. Met een zoon van twaalf is het natuurlijk best lastig om aan de andere kant van de wereld te zitten. Haar zoontje haalde haar op van Schiphol en dat leverde schattige beelden op.

Wat lief!

Zoon

De zoon van Glennis Grace is twaalf jaar oud en heet Anthony Shane Majri. Zijn vader is Moos Majri, waarmee Glennis zes jaar lang samen was. In 2012 gingen ze uit elkaar. Tegenwoordig heeft de veertig jaar oude Glennis een relatie met Lévy Simon, die slechts 23 jaar oud is. Aan Veronica Magazine vertrouwde ze toe dat ze dolgraag nog een tweede kindje zou krijgen, maar dat het op haar leeftijd niet meer een gegeven is. “Mochten het er meer worden, graag. Maar het moet je wel gegeven zijn, zeker op latere leeftijd. Een kind is een wonder. Ik hang de vlag uit als het zover is.”

Trots

Glennis schrijft op haar Instagram dat ze supertrots is op haar zoontje. Het is wel duidelijk dat Anthony haar oogappeltje is! Hier zijn de beelden:

Glennis en Anthony op Schiphol

Glennis zo trots als een pauw

My all❤️ blij dat ik jouw mama mag zijn🙏🏽

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

Glennis en Anthony in 2016

Lees ook: Eva Jinek deelt een prachtige foto van haar zwangere buik op Instagram

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Flair | Beeld: Videostill