Eva Jinek deelt een prachtige foto van haar zwangere buik op Instagram


Het duurt niet lang meer voordat Eva Jinek moeder wordt

In maart maakte Eva Jinek samen met haar vriend Dexter bekend dat Eva in verwachting is. Toen was het plan nog om zo lang mogelijk door te gaan met haar talkshow Jinek. Helaas kon ze door alle zwangerschapskwalen niet langer doorgaan en moest ze vervroegd met verlof gaan. De show liet ze achter in de bekwame handen van Nadia Moussaid.

Het gaat niet lang meer duren.

Zwangerschapsverlof

Eva Jinek moest vroegtijdig stoppen met het presenteren van Jinek wegens verscheidene zwangerschapskwalen. Dit ging niet zonder slag of stoot, want het is best lastig voor de presentatrice om niet meer te werken. “Ik vond het moeilijk om mijn grens aan te geven, maar ik moet voor mijn kind kiezen. Ik ben moeder”, vertelt ze. Jinek licht toe dat haar bloeddruk iets te hoog is en dat ze last heeft van verscheidene zwangerschapskwalen. “Ik ga niet mijn benen op tafel leggen om te laten zien hoe dik mijn enkels zijn, maar het gaat gewoon niet meer.” Ook vertelde ze heel erg uit te kijken naar het moederschap: “Ik kan niet wachten om moeder te worden en ik verheug me erop om daarna weer terug te keren op mijn vertrouwde plek.”

Zwanger

Wanneer Eva is uitgerekend, is niet bekend. Wel is aan de foto duidelijk te zien dat het niet heel lang meer gaat duren. Ook zegt Eva zelf dat ze niet kan wachten tot de baby er daadwerkelijk is: “Alle aanstaande ouders hebben vast hetzelfde: ik kan niet wachten om mijn baby te ontmoeten. Voor nu, namens mij en die kleine: een heel goed weekend!” Wij kunnen alleen zeggen dat ze er zelfs hoogzwanger geweldig uitziet. Wauw!

Lees ook: Lekker loeren: zo zien de Harry Potter-acteurs er nu uit

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram Eva Jinek | Beeld: Videostill