Aha! Zo maak je een wijde broek weer passend

wijde broek

En het is zó makkelijk!

We weten allemaal dat een (spijker)broek misschien wel het meest vervelende item is om te shoppen. Je moet ze namelijk altijd eerst even passen voordat je ermee naar de kassa loopt. We doen het niet altijd en komen er dan thuis achter dat de broek niet past… No worries. Wij hebben niu dé hack om je gloednieuwe broek toch weer passend te maken.

Thick thighs

Meiden met thick thighs know the struggle. Het is dan een echte zoektocht om de perfecte broek te vinden. Dit komt doordat de broeken die jij mooi vindt, juist te strak bij je bovenbenen zitten of te wijd bij je taille. Maar we gaan natuurlijk niet met een broek rondlopen die we eigenlijk helemaal niet mooi vinden. Dus koop die broek! Met deze TikTok-hack kun jij jouw te grote broek namelijk meteen passend maken, zodat hij perfect aansluit rond je taille.

Schaar en schoenveter

Voor deze hack heb je maar liefst twee dingen nodig: een schaar en een schoenveter. Je hoeft dus helemaal niet naar de kleermaker of naar je oma die wel weet hoe ze met een naaimachine om moet gaan. Maar waarom een schoenveter, horen we je denken. Bij kleding van baby’s wordt vaak elastiek gebruikt in plaats van knopen en ritsen. Superhandig natuurlijk, want dun kan je de broekjes zelf verstellen. Dus waarom kan dat bij broeken voor volwassenen niet net zo makkelijk?

 

@jazrabarnes May your pants never be loose again👖 #loosepantshack #loosepantsfix #testingtiktoktrends #beautyhacks #summerhacks #forthegirls #greenscreenvideo ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

TikTok-hack

TikTok zou TikTok natuurlijk niet zijn als hier niet een hack voor is verzonnen. En die is er! Iemand op de wereldberoemde app heeft namelijk uitgevogeld hoe je jouw broek weer passend kunt maken in je taille. En het is ook nog eens supermakkelijk. Je pakt een schaar en maakt aan beide kanten van je broek een klein gaatje in het binnenste stuk van de stof. Daarna trek je je schoenveter door deze gaatjes heen. Vervolgens doe je je broek aan, trek je de veter zo strak als je kan en maak je hier een knoop in. Tada! Je broek sluit perfect aan. Easy peasy, toch?

Lees ook: Pauline Wingelaar legt afwezigheid op social media uit

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Girl Scene | Beeld: Pexels