Pauline Wingelaar legt afwezigheid op social media uit

pauline

De Gooische moeder besluit om een break te houden ‘na toch een bewogen jaar’

Fans van Echte Gooische Moeders-moeder Pauline Wingelaar vroegen zich af waarom de moeder een tijdje afwezig is geweest van social media. Pauline vertelt nu zelf op haar Instagram Stories dat ze bewust een stap terug had genomen. “Ik had even wat tijd voor mezelf nodig”, liet ze weten.

Verlies

Pauline en haar man Harmen belandden vorig jaar in een regelrechte hel toen Pauline na 22 weken zwangerschap beviel van dochtertje Belle. Het kleine meisje stierf kort na de bevalling. Dat dit verlies er goed heeft ingehakt bij haar gezin, is een ding wat zeker is. Nog altijd heeft de Gooische moeder veel verdriet van het verlies van haar dochtertje, waardoor ze de keuze maakte om even een break te houden van social media.

Actief

“Ik had even wat tijd nodig, na toch een bewogen jaar”, liet ze moeder weten. “Met het verdriet natuurlijk van ons baby’tje, maar ook met de gigantische verbouwing hier, waar we nog steeds mee bezig zijn”, vervolgt ze. Wel laat Pauline weten dat ze binnenkort de draad weer oppakt en weer actief bezig gaat op social media. Zo wil ze haar volgers alles van de grote verbouwing laten zien en wil ze gaan terugblikken op haar vakantie.

Complicaties

Eigenlijk zou de Gooische moeder pas moeten bevallen in februari 2022, maar eind september treden er al veel complicaties op. Het mocht niet baten en uiteindelijk is Pauline met slechts 22 weken al bevallen van hun kleine wonder.

Met 20 weken begonnen de eerste ernstige complicaties al. Pauline begon op dat moment al vruchtwater te verliezen. Na een korte ziekenhuisopname mocht ze weer naar huis en moest ze volledig in de rust-modus. Toch ligt Pauline uit voorzorg met 22 weken alweer in het ziekenhuis. Toen de moeder ineens kramp kreeg, naar het toilet ging en haar buik aanspande, was ze daar: dochtertje Belle. Het kleine meisje overleed slechts drie kwartier later.

Lees ook: ‘Een medepassagier werd boos op ons omdat onze zoon huilde’

Artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress