Het internet is in de ban van deze spotgoedkope foundation!

foundation

Je huid zag er nooit eerder zo mooi uit

Omdat we niet op ons werk willen verschijnen met een vermoeid hoofd inclusief vlekjes en wallen, smeren we voor we de deur uit gaan een royale laag foundation op ons gezicht. Voorwaarde voor een glad en egaal gezicht is echter wel het gebruiken van een goede foundation met de juiste kleur. 

En laat dat nu net heel moeilijk zijn.

Foundation
Want hoe vaak heb je niet een foundation gekocht die bij nader inzien toch te oranje, te licht, te dik of juist te dun, te dekkend of niet dekkend genoeg was? Zonde van je geld en bovendien laat een foundation die niet bij je gezicht past je huid er niet beter maar juist slechter uitzien. Gelukkig bestaat er een foundation waar bijna iedere vrouw lyrisch over is. Hij is nog goedkoop ook!

Rimmel
De Rimmel Wake Me Up foundation krijgt in bijna alle reviews een zeer positief resultaat. De foundation zou een vermoeide huid kunnen oppeppen door toegevoegde vitamine C. Daarnaast beschermt de foundation tegen de zon doordat het SPF 15 bevat. De foundation is bij Kruidvat verkrijgbaar in vijf verschillende tinten, grote kans dus dat er een goede kleur voor jou bij zit. Ook fijn: het is een dekkende foundation die je gezicht er niet uit te laat zien alsof deze vol geplamuurd is. Hij kost 12,99 euro, dus hij is ook nog eens voordelig.

Lees ook: Het internet gaat los op déze spotgoedkope mascara voor de langste wimpers ooit

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest
Bron: Elle | Beeld: videostill