Last van armvet? Doe deze oefening iedere dag drie minuten en je bent er zo vanaf!

Oefening armvet

Wat was er eerder: het ei of de kipfilets onder je armen?

Voor veel vrouwen is het een herkenbaar dilemma: die irritante kipfilets onder de armen. Hoe graag je ook van je armvet af wilt, het is vaak geen makkelijk karwei. Heb jij ook last van bovenarmen die gaan dansen en zwabberen? Geen paniek, met het ouder worden wordt alles slapper, dus ook onze bovenarmen. Verhul ze niet onder die lange mouwen, maar ga met onderstaande simpele en oefeningen aan de slag! Het kost je maar een paar minuten per dag. 

Kipfilets
Iedereen kent dat vetkussentje dat zich bij veel mensen na verloop van de jaren achter de bovenarm ophoopt. Het worden ook wel ‘kipfilets’ en ‘zwabberarmen’ genoemd. Het kan een gevoelig punt vormen voor menig vrouw, omdat het hen onzeker kan maken wanneer ze mouwloze topjes dragen. Dan maar lange mouwen, maar daar wordt je in de zomer en op het strand ook niet heel vrolijk van. Geen probleem, je kan er door een paar effectieve en makkelijke oefeningen echt vanaf komen. Dus, wil jij graag van je armvet af? Er bestaat een oefening waardoor je armen snel strakker worden.

Oefening
Om je armvet kwijt te raken, zul je natuurlijk moeten bewegen. Er bestaat helaas geen magisch drankje dat ervoor zorgt dat je zwabberarmen opeens verdwijnen. Vet kwijtraken gaat namelijk niet over één nacht ijs. Gelukkig kost deze oefening niet heel veel tijd en heb je er weinig voor over. Bekijk de oefening hieronder.

Bron: Lucy Wyndham-Read | Beeld: Tips en Weetjes