Een moeder kreeg felle kritiek op déze jurk die ze naar de bruiloft van haar zoon droeg!

jurk

Haar kledingkeuze leverde deze moeder veel kritiek op

Je zou denken dat het op een bruiloft om het aanstaande bruidspaar gaat en dat alle aandacht naar hen moet gaan. Daarom is een vuistregel voor de (vrouwelijke) gasten dan ook altijd: never outshine the bride (je mag nooit mooier zijn dan de bruid), een regel die wij wel begrijpen. Het gaat immers om haar en haar aanstaande echtgenoot. 

Volgens critici houdt deze moeder zich absoluut niet aan deze ongeschreven regel door zichzelf met haar jurk in het middelpunt van de aandacht te plaatsen. De vrouw uit New York kocht een lange jurk met metallic zilveren details speciaal voor de bruiloft van haar zoon. Om zélf te dragen, inderdaad. Een echte eyecatcher. Maar is het wel zo’n gepaste outfit voor op een bruiloft?

Discussie
De euforische vrouw plaatste een gelukkige review op de website waar ze de jurk had gekocht en dit werd al snel opgepakt door leden van het internetforum Mumsnet, waar een verhitte discussie over het glinsterende kledingstuk ontstond. Sommigen vinden dat de vrouw er met zo’n jurk uitziet als de bruid of een bruidsmeisje. “Als mijn schoonmoeder dit op mijn bruiloft zou dragen, zou ik dat ongepast en een schreeuw om aandacht vinden”, reageert iemand. “Deze jurk kan nogal botsen met een bruidsjurk. Persoonlijk zou ik dit risico niet lopen, tenzij ik zeker zou weten dat de bruid het oké vindt”, reageert een ander.

Feest
Weer anderen komen juist voor de goed geklede moeder op: “Ik zou juist trots zijn als mijn schoonmoeder het figuur en zelfvertrouwen zou hebben om dit te dragen”, reageert iemand. Een ander voegt toe: “Een bruiloft is een feest, zeker als je eigen kind gaat trouwen! Ik snap niet wat er mis is met wat glitters dragen.” Wat vind jij: is de jurk too much voor op de bruiloft van je kind?

Bron: Libelle | Beeld John Lewis