Het hele internet is in de ban van deze nieuwe soort deodorant en dit is waarom!

deodorant

Deodorant, maar dan beter…

Wij zijn allemaal gewend om een lekker geurende deodorant onder onze oksels te spuiten of te smeren, maar vaak zitten hier heel veel nare gifstoffen in die mogelijk schadelijk zijn voor onze gezondheid. Juist daarom is het internet zo enthousiast over deze nieuwe variant!

Wij gaan ‘m proberen!

Kristal

Deze nieuwe deodorant is honderd procent ecologisch en in plaats van allemaal chemische stoffen smeer je kristal onder je oksels. Wacht even… kristal? Ja, echt! De deo op basis van kristal vormt een onzichtbaar laagje onder je oksels dat je beschermt tegen transpireren. Daarbij doodt de kristalvariant ook de bacteriën die de huid laten stinken. Hij doet dus precies wat-ie moet doen, zonder de nare bijwerkingen.

Een jaar

Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar deze ecologische deodorant en dan hebben we je het mooiste nog niet eens verteld; een flesje mag dan wel rond de tien euro kosten, maar hij gaat vele malen langer mee dan een reguliere variant. Sommige varianten van deze deodorant gaan zelfs meer dan een jaar mee! Ga jij hem proberen?

De deodorant is onder andere verkrijgbaar bij Holland & Barret (voorheen de Tuinen)

Lees ook: Wil je je parfum aan het eind van de dag nog ruiken? Spuit het dan op deze plekken

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Jan Magazine | Beeld: videostill On n’est plus des pigeons!