Dankzij deze handige poseertips sta je altijd mooi op de foto

foto
Strike a pose!

Dankzij de komst van de bejubelde smartphone blijft er geen moment ongefotografeerd en ongedeeld. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wanneer je voor de zoveelste keer met een onderkin gefotografeerd wordt, ben je het toch wel een beetje beu. Gelukkig kun je dit in de toekomst voorkomen door de juiste houding aan te nemen.

Niet iedereen is gezegend met de poseervaardigheden van Doutzen Kroes, maar dat betekent heus niet dat je als een hobbezak op de foto moet staan. Er zijn genoeg houdingen die je kunt aannemen waardoor je degene wordt die de foto siert.

De juiste houding
Allereerst: de juiste houding is alles. Met een ontspannen houding sta je al veel mooier op de foto. Bovendien zie je er meteen een stuk spontaner uit. Door deze dingen te doen heb je een goede houding:

  • Recht je rug: mensen hebben de nare neiging om krom te zitten. Recht je rug en trek je schouders een beetje naar achter. Span je buikspieren ook licht aan om zo flatterend mogelijk op de foto te staan.
  • Ga niet wijdbeens staan: wanneer iemand een foto van je maakt waar je helemaal opstaat, kan het er in sommige situaties lomp uitzien wanneer je met je benen wijd gaat staan.
  • Houd een hand in je zij: ben je onzeker over je figuur? Dan kun je een slankere taille creëren door met een hand in je zij te poseren.

Lees nog meer poseertips op de volgende pagina.


Pagina 1/2