Ideaal! Er bestaat een droogshampoo met SPF tegen verbranding van je hoofdhuid

droogshampoo spf

Een musthave voor de zomer

Droogshampoo is ideaal, vooral in de zomer wanneer je haar wat sneller vet lijkt te worden. Echter, biedt droogshampoo geen optimale bescherming voor je hoofdhuid, en daar zou je eigenlijk wel op moeten letten. Je hoofdhuid kan namelijk ook verbranden.

Zonbescherming

Gelukkig is daar nu een oplossing voor, want op TikTok gaat een droogshampoo mét SPF rond. In de zomer wil je natuurlijk met flawless lokken de deur uit, maar kampen we ook met een veelvoorkomende struggle: je jaar wordt sneller vet. Al helemaal als je je hoofdhuid insmeert met zonnebrand. Maar wat nou als we je vertellen dat er een droogshampoo met SPF bestaat die je haar schoon houdt én ook nog eens beschermt tegen de zon? TikTok heeft weer eens een parel van een product gevonden.

@rudiberry protect that scalp and clean your roots at the same time 🏖️☀️🤝🏼 #powderspf #dryshampoo #scalpspf #sunscreen #suncare #supergooppowderspf #scalpsunscreen ♬ Smooth Operator – Tiktok Remix – Scammacist

Viraal

Het gaat om de droogshampoo van het merk Supergoop. Het is een droogshampoo met een soort kwastje, die je gemakkelijk kunt aanbrengen op je hoofdhuid. TikTokker Rudi Berry heeft het uitgeprobeerd tijdens het zonnen en is lyrisch: “protect that scalp and clean your roots at the same time 🏖️☀️🤝🏼”, schrijft ze in de caption bij de video.

De video is al bijna acht miljoen keer bekeken en heeft honderdduizenden reacties. Reden genoeg om het product voor jouw volgende vakantie eens te proberen!

Lees ook: Vrouw vertelt: ‘Mijn schoonmoeder bemoeit zich met mijn trouwjurk’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: Emily in Paris