Dames opgelet: déze kledingkleur gaan we in het voorjaar van 2018 overal terugzien!

kledingkleur

Je gaat deze kleur geweldig óf verschrikkelijk vinden

Of het nou de kleur voor kleding of een trendkleur voor in je interieur is, elk jaar is het weer anders. We weten in ieder geval al dat wij deze grijsachtige kleur in elk huishouden gaan terugzien volgend jaar. Maar wat de kledingkleur betreft bleef het nog even een raadsel. Tot nu toe dan, want als wij alle modekenners moeten geloven dragen wij volgend voorjaar allemaal deze kleur.

Het is misschien wel een kleur die wat lastiger te combineren is met andere kleuren.

Voorjaarskleur
Dé trendkleur die wij volgend voorjaar overal terug gaan zien is: lila! Ook de lavendelkleur kun je rekenen onder deze categorie. Veel grote topontwerpers laten nu al hun collectie voor het voorjaar op de catwalk zien en de kleur lila zien we dus overal terug. Volgens modekenners gaan wij deze kleur overal in Nederland straks terugzien.

lila

Combineren
Lila is een zachte en vrouwelijke pastelkleur. Veel verschillende huidskleur-types kunnen deze kleur dragen, alleen is het soms een crime om deze kleur te combineren met andere kleuren. Toegegeven; een lila trui zal altijd goed staan op een jeans of zwarte broek, dus echt veel zorgen hoeven we ons niet te maken. Zie jij jezelf in het voorjaar veel lila dragen? Laat het ons weten in de reacties!

Lees ook: Deze ‘slechte’ gewoontes zijn eigenlijk heel erg goed voor je!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Glamour