Na Dionne Stax draagt nu ook Máxima de gele broek, mét bijpassend jasje!

Maxima

De gele broek is razend populair binnen de modewereld

Enkele weken geleden schreven we al over de fantastische gele broek van presentatrice Dionne Stax. Dat de broek een regelrechte hit is, is wel duidelijk, nu ook onze modebewuste koningin Máxima in de pantalon is gespot. Volgens kenners is geel dan ook dé kleur van deze zomer. En wij zijn er maar wát blij mee!

Meerdere Nederlandse mode-iconen stralen in de prachtige gele broek.

Máxima

Gisteren bracht koningin Máxima een bezoek aan Make-A-Wish Nederland in Hilversum. Dat deed ze, zoals altijd, geheel in stijl. De koningin verscheen in een prachtig geel pak, dat ons nogal bekend voorkwam. Máxima is namelijk niet de eerste die we zien in deze flatteuze, gele broek. Zo droeg nieuwslezeres Dionne Stax hem onlangs ook al tijdens een uitzending van het NOS-journaal. En prinses Aimée koos er zelfs voor om de broek aan te trekken op Koningsdag! Eén ding is zeker: de pantalon is nu al een heus fashion-item.


Zara

De gele broek is van het merk ZARA en je hebt hem al voor slechts €49,95. Hier kun je hem kopen. Wees er wel snel bij, want hij is razend populair! Momenteel is de broek nog on alle maten verkrijgbaar.

Lees ook: Bikinifoto van populaire modeketen wordt massaal geliket en dit is waarom

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Modekoninginmaxima.nl | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick van Katwijk