Plussize-model laat geen spaan heel van lompe vliegtuigbuurman: “Vind je dat leuk? Dikke mensen uitlachen en belachelijk maken?”

“Je weet niet half hoeveel pijn je me doet met zulke berichten”

Plussize-model Natalie Hage is razend, verdrietig en gekwetst wanneer ze in het vliegtuig naar Los Angeles zit voor een fotoshoot. Degene die naast haar zat, had moeite met haar maatje meer en schoof dit niet onder banken of stoelen. Zo kreunde de man continu, maakte hij foto’s van haar en klaagde hij steen en been over haar tegen een vriendin via WhatsApp.

Zo schreef de man spottend dat degene naast hem minstens een hele Mexicaan heeft verorberd. Ook beweerde hij dat hij tegen het raam aan werd gedrukt en geen beenruimte had. Het model pikte dit gedrag niet en maakte foto’s van haar buurman om te laten zien dat hij wel degelijk genoeg ruimte had. Ook maakte ze een kiekje van de berichtjes die hij stuurde naar ene ‘Linda’.

Confrontatie 
Om korte metten te maken met de asociale houding van haar buurman, besloot de brunette de man aan te spreken op zijn gedrag. “Ik zag dat je kwetsende berichten over me stuurde naar ene Linda. Je zei: ‘Ze heeft een hele Mexicaan opgegeten, als het vliegtuig niet vertrekt weet je waarom”, hoor je Natalie zeggen in de video die ze opnam. “Het spijt me, ik had gedronken. Het spijt me”, hoor je de buurman vluchtig zeggen. “Je hebt geen idee wie je pijn doet met zulke berichten. Vind je dat leuk? Om dikke mensen uit te lachen en belachelijk te maken? Je gaf me zo’n oncomfortabel gevoel dat ik naast je zat.”

Na een gehaast excuus maakt de buurman de situatie echter benarder door kwalijk te zeggen dat ze beter niet bij de nooduitgang kon zitten, omdat deze vrij moet blijven. “Ik heb extra betaald voor deze stoel, want ik heb meer beenruimte nodig. Ik weet dat ik vol ben, maar ik ben je niet tot last. Behandel nooit meer iemand op deze manier”, sluit ze haar gesprek af. 


Pagina 1/2