Het internet gaat los op déze spotgoedkope mascara voor de langste wimpers ooit

mascara

Deze mascara is een enorme hype op internet

Als we nagaan hoeveel verschillende soorten mascara’s we in ons hele leven gebruiken, schrikken we ons vast een hoedje! Sommige zweren bij een bepaald merk en anderen wisselen elke keer wanneer het tijd is om een nieuwe aan te schaffen. Maar af en toe komen er goedkope varianten voorbij die nét zo goed werken als de duurdere merken. Zo is het internet momenteel helemaal lyrisch over de volgende goedkope mascara van budgetmerk Essence.

Het liefst hebben we de perfecte, lange en volle wimpers voor zo min mogelijk geld.

De beste mascara
De allerbeste mascara volgens het internet met een erg plezierig prijskaartje? Dat is op dit moment de Lash Princess False Lash Effect Black Mascara (een hele mondvol, we weten het) van het merk Essence! Sinds de mascara zijn debuut maakte op het internet was deze binnen een paar dagen al uitverkocht in elke winkel. Met name bekende bloggers die hun mening over het product gaven zorgden ervoor dat deze variant binnen no-time een kleine mediahype werd.

Kruidvat
In Nederland is de mascara verkrijgbaar bij de Kruidvat voor een zeer vriendelijke prijs. Beetje jammer alleen dat-ie nu uitverkocht is! Het make-up merk Essence kan op het moment niet meer voldoende voorraad aanleveren dus het is nog onduidelijk wanneer deze mascara weer te bemachtigen is in Nederland. Nog maar een beetje geduld hebben dus hopelijk kunnen we deze fantastische mascara binnenkort zelf ook proberen!

mascara

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Essence, Pixabay