Dit populaire kapsel is terug van weggeweest en wordt de trend van dit seizoen

kapsel

Zet jij dit seizoen de schaar in je lokken?

We naderen het einde van september en daarmee breekt er weer een nieuw seizoen aan: de herfst. Dat betekent niet alleen dat de winkels vol komen te hangen met de nieuwste herfstmode, maar ook op het gebied van haartrends verandert er het een en ander. Er zijn verschillende kapsels die deze herfst opduiken en één daarvan hebben we al eens eerder voorbij zien komen. Dít populaire kapsel is terug van weggeweest en wordt helemaal hot dit seizoen. 

Ga jij deze herfst ook voor dit kapsel?

Haartrends

Een nieuw seizoen: een mooi moment voor een nieuw kapsel! Draag je je haar al jarenlang hetzelfde en wil je eens wat anders? Deze herfst is hét moment om de schaar in je lokken te zetten. Er duiken weer verschillende nieuwe haartrends op en eentje daarvan wordt het hélemaal dit seizoen. Het is een gouwe ouwe, want dit populaire kapsel is terug van weggeweest. Nee, geen bob, maar de pony gaan we deze herfst weer overal zien!

Gordijntje

Na de rechte pony en de lok, staat deze herfst geheel in het teken van de gordijn pony. Een goede en veiligere optie wanneer je een rechte pony niet aandurft, maar toch eens iets anders wil. Extra fijn: met een gordijn pony sta je niet elke zes weken bij de kapper op de stoep. En de kleur? Natuurlijke highlights zijn helemaal van deze herfst en passen perfect bij het speelse karakter van de pony. Durf jij het aan?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Summer bangs! #blondblonderblondst #gordijnpony #oftewelcurtainbangs #föhnendatkreng #wasweerklaarmetmijnhoofd #nooitsaaibijdekapper @joyceversloot ✂️

Een bericht gedeeld door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sup?

Een bericht gedeeld door Alexa Chung (@alexachung) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🙆🏻

Een bericht gedeeld door Marianna Hewitt (@marianna_hewitt) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#TheMiseducationOfCameronPost premiere after party 🎉

Een bericht gedeeld door Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) op

Lees ook: Deze ‘kleine’ accessoiretrend gaan we dit najaar heel veel zien

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pixabay