Bijna iedereen heeft deze Nivea-crème wel in huis staan, wist je dat je dít er allemaal mee kunt doen?

Een echte klassieker: Nivea-crème

De welbekende Nivea-crème in het klassieke blauwe blikje is in bijna alle badkamerkasten van Nederland te vinden. Je krijgt niet alleen een zijdezachte huid van deze dikke crème,  maar je kunt nog veel meer dingen doen met deze huidzalf. Het is een wondermiddel in blik, moet je zien waar het allemaal goed voor is. Al die dure smeersels mogen eigenlijk wel de prullenbak in, want er is bijna niets wat die goede oude Nivea niet voor je oplost!

  1. Voorkomen van zwangerschapsstriemen: smeer je buik, borsten en heupen na de bevalling dagelijks in met Nivea-crème. Je zult hierna veel minder last krijgen van zwangerschapssstriemen.
    Anti-kraaienpootjes: breng een beetje zalf aan rond de ogen voor het slapen gaan en de kraaienpootjes zullen verminderen of langer op zich laten wachten.
  2. Verwijdert make-up: geen make-upremover bij de hand? Geen probleem. Smeer een beetje crème op een wettenschijfje en je haalt de make-up er zo af.
  3. Lippenverzorging: droge lippen? Smeer er een beetje crème op je toet en lippen zijn snel weer zacht.
  4. Van droge vingers naar gehydrateerde handen: je hebt geen dure handcrème nodig als je weer zachte handen wilt hebben. Smeer wat crème uit het blauwe Nivea-potje op je handen en binnen no-time zijn je vingers zo zacht als de billen van een baby.
  5. Kleine brandwonden behandelen: heb je een licht brandwondje? Smeer er dan wat Nivea-crème op om de huid om deze rust te geven en blaarvorming te voorkomen. Ook kun je de crème op je huid smeren wanneer je te lang in de zon hebt gelegen.
  6. Doei wallen: Laat naar bed of kom je niet goed in slaap?  Masseer wat crème op de huid onder je ogen voordat je naar bed gaat. Als je ‘s morgens je gezicht wast zul je zien dat het je er zo fris als een hoentje uitziet!

Bron: Leeftips | Beeld: Pixabay