NIVEA Crème: hier kun je het allemaal voor gebruiken

nivea creme

Een echte klassieker in ieders badkamer

De welbekende Nivea Crème in het klassieke blauwe blikje is in bijna alle badkamerkasten van Nederland te vinden. Behalve een zijdezachte huid brengt deze crème nog veel meer voordelen met zich mee. Want van zwangerschapsstriemen tot aan lippenverzorging: wij vertellen je wat je met NIVEA Crème kunt doen. 

Zwangerschapsstriemen

Smeer je buik, borsten en heupen tijdens en na de zwangerschap dagelijks in met NIVEA Crème. Je zult hierna veel minder last krijgen van striae, of ook wel: zwangerschapsstriemen. Daarnaast houdt het je huid lekker soepel en zacht. 

Kraaienpootjes

Ai, merk jij aan je huid dat je wat ouder wordt? Breng dan een beetje zalf aan rond de ogen voor het slapen gaan. De kraaienpootjes zullen verminderen én langer op zich laten wachten. 

Make-up remover 

Geen make-up remover bij de hand? Geen probleem. Smeer een beetje NIVEA Crème op een wettenschijfje en veeg dit voorzichtig over je gezicht. Spoel vervolgens goed na met water. Wedden dat jouw make-up verdwenen is?

Droge huid

Van droge vingers tot gehydrateerde handen: met een likje crème is dit probleem binnen een handomdraai opgelost. Voor diegene met een extreem droge huid is het mogelijk je van top tot teen in te smeren. Het is even een karwei – aangezien de crème vrij dik is – maar de boel is weer goed gehydrateerd! Wist je dat je zelfs een klein beetje NIVEA Crème kunt gebruiken om je uitgedroogde lippen te voeden?

Kleine brandwonden 

Heb je een licht brandwondje? Smeer er dan een likje NIVEA Crème op om de huid rust te geven en blaarvorming te voorkomen. Ook kun je de crème op je huid smeren wanneer je te lang in de zon hebt gelegen.

Doei wallen

Enorme last van wallen? Masseer dan een portie crème op de huid onder de ogen. Doe dit voor je naar bed gaat, zodat de boel ’s nachts kan herstellen. Wanneer je de volgende dag je gezicht wast, zul je zien dat de boel er een stuk frisser uitziet.

Bron: Leeftips | Beeld: Pixabay