Shoppers opgelet! Er komt een mega grote Zara van 4000m2 in déze Nederlandse stad

zara

Zara groeit enorm in populariteit

Weet je nog niet waar je shoppingtrip dit weekend heen moet gaan? Wij wel! Groningen is the place to be voor modeliefhebbers vanaf nu. Op de plek waar eerst de Bijenkorf zat, zal nu een gigantische Zara openen. Het woord ‘gigantisch’ is dit keer niet eens overdreven, want dat is het echt. 

De winkelruimte is met haar 4000m2 gigantisch te noemen.

De Bijenkorf
Er zat al een Zara in de stad Groningen, maar die was overduidelijk niet groot genoeg. Het was één van de populairste winkels in het centrum en daar moest dankbaar gebruik van gemaakt worden. Toen De Bijenkorf verdween uit het stadscentrum zag Zara haar kans schoon en wilde dat pand graag hebben. Dat pand is twee keer zo groot als het voormalige pand dat Zara had in de Herestraat. Je kan vanaf vandaag genieten van de mooiste herfst- en winteroutfits voor mannen, vrouwen en kinderen.

Populair
Zara zit al sinds 1999 in Nederland. De eerste winkel werd toen in Almere geopend. De modeketen is enorm populair onder jongeren en heeft nu al 25 winkels, verspreid over heel Nederland. Deze uitbreiding is weer het bewijs van de groeiende populariteit van de winkel en wij gaan zeker een kijkje nemen. Jij ook?

Lees ook: Primark komt met dít geniale item voor de winter, wij rennen richting winkel!

Dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Zara door Mike Mozart onder de licentie CC BY 2.0