Zoveel kost de prachtige kleding van Meghan Markle

Meghan Markle en prins Harry

Er hangt een prijskaartje aan haar fantastische stijl

Telkens als we Meghan Markle zien, kijken we vol bewondering naar de hertogin van Sussex. De 37-jarige brunette ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en hult zichzelf in de meest jaloersmakende outfits. Van een chique broekpak tot een felgekleurd geel jurkje: het staat haar allemaal. Maar wat voor prijskaartje hangt er aan de hebberigmakende kledingstijl van de nieuwbakken royal?

Zoveel kost het om je te kleden als Meghan.

Hebberigmakende outfits

Sinds bekend werd dat prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje zouden stappen, treedt Meghan vaak in het openbaar in de prachtigste outfits. Ze hult zich in creaties van niemand minder dan Prada, Oscar de La Renta, Aquazzura en gaf haar ja-woord in een oogstrelende jurk van Givenchy. Maar hoeveel moet je neerleggen voor de creaties van de hertogin?

Self-Portait-jurk, Alexander McQueen-blazer, Manolo Blahnik-pumps en een Rouland Mouret-tas – 3383 euro

Eind april woonden Meghan en prins Harry een receptie voor de aanstaande Invictus Games bij. Meghan zag er prachtig uit. Ze droeg een groene bloemenjurk van Self-Portrait van 389 dollar (omgerekend 336 euro.) Ze maakte haar look af met pumps van Manolo Blahnik (638 euro) en droeg een blazer van Alexander McQueen (1786 euro). Haar tas was van Roland Mouret (623 euro). Wie zich graag net zo’n stijl als Meghan aan wil meten: hier is de jurk nog te verkrijgen.

Oscar De La Renta-jurk, ornament van Mark & Spencer, Aquazzura-pumps en Briks PÉTALE-oorbellen – meer dan 6300 euro

Op de dag waarop het nichtje van prinses Diana, Celia McCorquodale, in het huwelijksbootje stapte, waren prins Harry en Meghan uiteraard ook aanwezig. Megan droeg een lange cocktail-jurk van Oscar De La Renta (4917 euro). In haar lokken had ze een ornament van Mark & Spencer (44 euro) en ze droeg op maat gemaakte schoenen van Aquazzura, de prijs hiervan is onbekend. De oorbellen die ze droeg zijn van Birks PÉTALE en daarvoor moet je het bedrag van 1339 euro neerleggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

HRH The Duchess of Sussex wore bespoke #AQUAZZURA shoes to a wedding this weekend.

Een bericht gedeeld door AQUAZZURA by Edgardo Osorio (@aquazzura) op

Bekijk op de volgende pagina nog meer magnifieke outfits van de kersverse royal. 

Pagina 1/3