Vrouw ondergaat plastische chirurgie om er zo nep mogelijk uit te zien

plastische chirurgie

Ze is al aardig op weg om haar doel te bereiken

De één heeft er geen problemen mee, de ander gruwelt ervan: plastische chirurgie. Maar zelfs als je niets tegen hebt op een prikje botox in je voorhoofd, zou je waarschijnlijk nooit zo ver gaan als deze vrouw uit het Verenigd Koninkrijk. Haar doel is namelijk om er zo nep mogelijk uit te zien en ze heeft al een hele transformatie ondergaan. 

Zo onderging ze onder andere al een neuscorrectie, liposuctie en meerdere botoxbehandelingen.

Plastische chirurgie

Waar de meeste mensen die de plastisch chirurg bezoeken een zo natuurlijk mogelijk resultaat willen, wil deze Britse vrouw allesbehalve dat. De vrouw, Star genaamd, onderging al een neuscorrectie, liposuctie in haar benen en meerdere botoxbehandelingen. Ook heeft ze twee keer haar buste laten vergroten en gaat ze elke maand naar de kliniek om haar lippen op te laten spuiten. Zelfs haar geslachtsdeel zou ‘designer’ zijn, aldus Star zelf.

Nep

De reden achter haar transformatie? Star zou een moeilijke jeugd achter de rug hebben en ze merkte dat ze steeds meer op haar moeder begon te lijken. Om dit te voorkomen, stortte ze zich op de plastische chirurgie. Daarnaast houdt ze gewoon van alles wat nep is. ”Ik haat natuurlijk. Alles aan mij is nep, ik ben er dol op!”

Artsen

Star is voorlopig nog niet van plan te stoppen. Ze vloog naar Los Angeles om mee te doen aan het programma Botched, een tv-show over blunders binnen de plastische chirurgie. In het programma vroeg ze de cosmetische artsen om een derde borstvergroting en een corrigerende neusoperatie, omdat haar neus maar blijft lopen sinds haar vorige correctie. Helaas voor Star wilden de artsen haar niet verder helpen, omdat ze bang waren voor ernstige complicaties. Daarnaast zouden ze haar neus groter moeten maken om ervoor te zorgen dat ze beter zou kunnen ademen, maar dat zag Star niet zitten. In het programma laat ze dan ook weten van plan te zijn om naar Polen te reizen, aangezien de artsen daar wel bereid zijn haar te ‘helpen’.

Star 1

Star 2

Star 3

Lees ook: Vrouw die op het strand werd uitgelachen deelt ijzersterke boodschap

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: Videostills