Hebben: bij deze supermarkt scoor je een complete nagelstudio voor een prikkie

nagelstudio

De set bestaat uit maar liefst 217(!) delen

Nagellak is en blijft een dingetje. Op het eerste gezicht staat een lakje prachtig, maar dit geldt alleen voor de eerste, tweede en héél misschien de derde dag. Daarna? Dan gaat de boel afbladderen, of chippen zoals ze dat in beautyland ook wel noemen. Om zo’n verwaarloosde set nagels te voorkomen, is gelnagellak een uitkomst. Lakken, even onder de lamp en voilà je hebt de komende twee weken perfect gelakte nagels. Goed nieuws: Lidl verkoopt zo’n nagelstudio voor een prikkie! 

Bye bye, dure bezoekjes aan de nagelsalon.

Gelnagels

Supermarktketen Lidl komt namelijk met een complete nagelstudio op de proppen. De set bestaat uit maar liefst 217(!) delen en zorgt er daarmee voor dat jouw nagels er sterker en verzorgder uit komen te zien. Je kunt namelijk met deze set je nagels versterken, modelleren en opvullen. Dus: je gaat lakken, vijlen en legt je handen onder de lamp. Ook handig: het is geen gigantische lamp, je kan ‘m hierdoor gemakkelijk opbergen.

Lidl

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met je nagels? Dat snappen wij. De complete nagelstudio koop je bij Lidl voor 39,99 euro. Dit is inclusief alle 217 onderdelen. Dan weet je in ieder geval zeker dat er niks ontbreekt. Je shopt de nagelstudio hier!

Lees ook: Vollere wenkbrauwen? Beautybloggers zweren bij een stuk zeep

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: Unsplash