Vollere wenkbrauwen? Beautybloggers zweren bij een stuk zeep

volle wenkbrauwen zeep

Zo creëer je in een oogopslag vollere wenkbrauwen

Het is dé trend van dit jaar: volle wenkbrauwen. Die dunne streepjes van de jaren 00’s kunnen echt niet meer. Daarom zoeken we nu elke mogelijke manier om onze wenkbrauwen van het nodige volume te voorzien. Gelukkig creëer je vollere wenkbrauwen al heel gemakkelijk met dit product dat gewoon in je badkamerkastje staat.

Dure wenkbrauwpotloden, -serums of -gels zijn helemaal niet nodig!

Volle wenkbrauwen

De nieuwe trend in de beautywereld wordt de ‘soap brows’ genoemd. Menig beautyblogger maakt al gebruik van deze handige truc. Een groot stuk zeep lijkt namelijk hét hulpmiddel te zijn om vollere wenkbrauwen te krijgen. Nog een voordeel: je volle wenkbrauwen zullen de hele dag te zien zijn. Hoe je de zeep gebruikt voor je wenkbrauwen? Dat lees je hier!

Zeep

Voor deze beautytruc heb je een los stuk zeep nodig dat is gemaakt van glycerine met zo min mogelijk toevoegingen. Zeep met toevoegingen als parfum kan de huid rondom de wenkbrauwen irriteren. Kijk daarom goed op de verpakking welke stukken zeep het beste geschikt zijn. Beautyexperts raden een stuk zeep waar zowel glycerine als olijfolie in zit het meest aan, omdat deze de huid extra goed verzorgt. Tenslotte heb je een wenkbrauwborsteltje nodig om de zeep aan te brengen op de wenkbrauwharen en om het in model te borstelen. Een tandenborstel werkt overigens ook goed.

Beautytruc

En dan het aanbrengen: veeg een aantal keer met het wenkbrauwborsteltje of tandenborstel over het stuk zeep heen. Doe dit tot kleine stukken zeep loslaten en zich hechten aan de borstel. Breng met de borstel de zeep aan op de wenkbrauwen en borstel van beneden schuin naar boven. Op deze manier worden de haartjes het meest gelift. Herhaal dit een aantal keer tot je het gewenste effect creëert. Door de waxachtige substantie van de zeep blijven je wenkbrauwen de hele dag on fleek zitten!

Lees ook: Zilvershampoo op? Zo maak je het zelf van basilicumblaadjes

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Domino | Beeld: Unsplash