Deze truc is zo simpel maar hij werkt echt: zó kan je hakken dragen zonder pijnlijke voeten!

hoge hakken

Zo makkelijk kan een oplossing zijn!

Hakken zijn geweldig om te dragen. Het komt je houding ten goede en het geeft daarbij ook nog eens een hele vrouwelijke look. Helaas is het niet altijd even comfortabel om die schoenen aan je voeten te hebben en heb je vaker wel dan niet last van je voeten. 

Lopen op hakken zonder deze truc is alles behalve een pretje!

Pijn
Je kan flinke steken door je voet krijgen van hoge hakken en het kan zelfs zo erg zijn dat je liever met blote voeten op straat loopt dan op die rottige schoenen. Als het zo ver is vervloek je de keuze om die nieuwe leuke pumps aan te doen. Maar ja: wie mooi wil zijn moet pijn lijden, toch? Niet als het aan ons ligt, want er is een heel handig trucje waardoor je uren op je hakken kunt lopen zonder dat je bijna vergaat van de pijn.

Tape
Zullen we het je dan maar vertellen? Het enige wat je hoeft te doen is een stukje verbandtape om je derde en vierde teen (vanaf je grote teen gezien) te plakken en zo ontlast je de zenuw die de nare pijn veroorzaakt. Zo kan je urenlang op die prachtige pumps lopen, zonder dat je een pijnlijk gezicht trekt bij elke stap. Oplossingen kunnen zo makkelijk zijn!

TEST: deze sterrenbeelden passen het best bij elkaar! Hoe zit het met jouw relatie?

Wil je dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash