Dankzij deze trucjes kom je binnen no-time nog aantrekkelijker voor de dag

aantrekkelijker

Wij gaan dit onthouden!

Wanneer je naar het werk gaat of op bezoek gaat bij een vriendin, is het wel zo fijn om er goed uit te zien. Helaas heeft niet iedereen altijd tijd om veel aandacht aan het uiterlijk te besteden. Gelukkig bestaan er een paar trucjes waardoor je er snel en makkelijk nog knapper uitziet.

  • Wrijf met een ijsklontje over je gezicht: doe dit na het schoonmaken van je gezicht om je poriën kleiner te maken. Daarnaast verklein je hiermee de kans op puistjes.
  • Zorg dat er altijd een flesje rozenwater in je tas zit: als je een te droge huid hebt, wordt collageen afgebroken, waardoor de kans op het krijgen van puistjes groter wordt. Voelt je huid strak of droog? Spuit dan een beetje rozenwater op je gezicht. Hierdoor geef je je cellen een boost én voorkom je acne.
  • Gebruik droogshampoo voor het slapengaan: je kunt droogshampoo gebruiken om je vette haar te verbloemen, maar droogshampoo geeft je haar ook meer volume. Heb je geen zin en tijd om eerder op te staan om je haar te wassen? Spuit het voor het slapengaan in je haar en je wordt wakker met fris haar.
  • Gebruik koffiedik als scrub: koffiedik weggooien? Hartstikke zonde! Meng koffiedik met een paar druppels olijfolie en wrijf hiermee over je armen, benen handen en/of gezicht. Dankzij de cafeïne krijg je een strakke huid.
  • Gebruik appelazijn voor stralende lokken: net je haar gewassen? Dep je haren in wat appelazijn en spoel jet daarna af. Zodra je haar is opgedroogd ziet het er stralend uit. Je kunt je haar overigens het beste met warm water wassen en vervolgens met koud water. Je haar krijgt een ware boost door het koude water. 
  • Doe mousse in je haarpunten: geen tijd om je haar te krullen? Doe wat mousse in je haarpunten en draai je haar vervolgens in een knot. Doe je lokken aan het eind van de middag los en je hebt prachtige, losse krullen.

Lees ook: Deze nagellakkleur past het beste bij jouw sterrenbeeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pexels