Dit is alles wat we tot nu toe weten over Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia!

Wij kunnen niet wachten!

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat Mamma Mia! The Movie voor het eerst op het witte doek verscheen. De film stal de harten van alle ABBA-fans en wist het voor elkaar te schoppen om twee Golden Globe-nominaties in de wacht te slepen. De film was zo’n succes dat er in 2018 een vervolg komt. Dit is wat we daar tot nu toe over weten.

We hebben er lang op moeten wachten…

Here We Go Again!
Uiteraard bevat het vervolg op de film opnieuw veel hits van ABBA. Meryl Streep keert terug als Donna, Pierce Brosnan kruipt weer in zijn rol van Sam en ook Colin Firth vertolkt Harry weer. Mamma Mia 2! Here We Go Again vertelt het verhaal over het huidige leven van de hoofdrolspelers, maar blikt ook terug op hun jongere jaren. Zo zal Downton Abbey-ster Lily James de rol van de jonge Donna op zich nemen. Bekijk hieronder het overzicht van wat we tot nu toe weten over de film.

De cast en crew is net klaar met het filmen van Mamma Mia! Here we Go Again
Lily James maakte op Instagram bekend dat het filmen er voor de cast en crew opzit. Nu is het slechts een kwestie van monteren, heel veel monteren. “Dit was de leukste, vrolijkste klus. Ik vond alles geweldig én iedereen. De crew, de cast, ABBA, ik vond het geweldig”, liet de blondine op Instagram weten.

Al je favorieten zitten weer in de film
We hadden al genoemd dat Meryl Streep, Pierce Brosnan en Colin Firth in de film gaan schitteren, maar de andere sterren keren ook terug. Amanda Seyfried, Julie Walters, Stellan Skarsgård, Christine Baranaski en Dominic Cooper keren allemaal terug naar Griekenland.

Cher zit ook in de film!
Niemand minder dan de levende legende Cher, zal ook te zien zijn in de film. Het is nog niet bekend wat haar rol in de film precies zal zijn.

Je ziet veel van de jonge Donna & The Dynamos
De memorabele scène waarin Donna & The Dynamos het nummer Super Trouper zingen, is wellicht een van de meest geliefde stukken uit de film. Ook zo’n fan van deze vrouwengroep? Dan hebben we goed nieuws voor je. In de nieuwe film zal je het trio vaak zien terwijl ze de iconische ABBA-nummers zingen in de jaren ’60.

De sequel gaat verder waar deel één eindigde
De nieuwe musical is zowel een vervolg als een terugblik. Je zult Donna zowel in haar jonge jaren zien én erachter komen hoe het nu gesteld is met haar liefdesleven.

Een paar ABBA-liedjes die in de film te horen zijn, zijn bekend gemaakt
ABBA’s Benny Andersson heeft bekend gemaakt dat de nummers Angel Eyes, I Wonder en When i Kissed The Teacher sowieso te horen zijn in de film. Er is nog niet bekend welke andere nummers de cast ten gehore zal brengen.

Lees ook: Dit zijn de leukste films op Netflix om samen met je beste vriendin te kijken!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Seventeen | Beeld: Universal Pictures