Dit zijn de tassentrends die we komende winter gaan zien

Zijn deze tassen al onderdeel van jouw collectie?

Diamonds are a girl’s best friend gaat al lang niet helemaal meer op. Ook tassen zijn onze hartsvriendin. De winter staat dan wel weer voor de deur, maar met de perfecte tas gaan we die gemene Nederlandse vrieskou wel weer tegemoet. Echt, van deze prachtige tassen krijg je het wel weer warm.

Deze tassen gaan we komende winter veel zien.

Dubbele tassen

Het kan soms al flink zeulen zijn met één tas. Het idee van twee tassen klinkt daarom niet voor iedereen zo verleidelijk. Maak je geen zorgen, de dubbele tassentrend is niet zo onhandig als hij klinkt. Sterker nog: het is erg leuk. De tassen die we komend seizoen veel gaan zien, zijn uitgerust met een extra klein tasje eraan bevestigd. En dat ziet er superschattig uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Now that’s more like it fashion week!! @fendi_official #doublebagging

Een bericht gedeeld door KRAVELIST.COM (@kravelist) op

Harige tassen

We kennen natuurlijk al de fluffy jassen. Deze winter zijn het niet alleen de jassen die een hoog knuffelgehalte hebben, ook de tassen worden deze winter fluffy op de markt gebracht. Tijdens de 2019 herfstcollectie modeshow van Fendi, Prada, Max Mara, Staud en Off-White lieten deze merken al zien dat ze de fuzzy tas volledig omarmd hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#hairybag #tee #teedog #glasses #redlips #mode #girl #fashion #fashionstreet #ootd #outfit #streetstyle

Een bericht gedeeld door BossFame (@bossfamemode) op

Minitassen

Het is soms al proppen geblazen om alles in een uitgaanstasje te krijgen. Laat staan je hele hebben en houden in een nóg kleiner tasje te duwen. Toch zijn deze superleuke minitasjes het gedoe waard. Er kan dan weliswaar niet veel in, maar het is wel een ware eye catcher! Als je op reis gaat is het dan weer niet de handigste optie. In dat geval kun je beter op bagageonline een grotere en minstens net zo leuke tas scoren.

Tassen met slangenhuidmotief

Trends komen en gaan en soms komen ze gewoon weer terug. In de jaren ’70 was de tas met het slangenmotiefje immens populair en het lijkt erop dat we deze winter weer massaal aan de slangenmotieven gaan.

Krokodillenhuidmotief

Niet alleen het slangenhuidmotiefje is terug van weggeweest, ook het motief van de krokodillenhuid gaan we deze winter terugzien. Tijdens verscheidene runwayshows werden de tassen met dit motief al geshowd.

Minimalistische tassen

Bovenstaande tassen waren nogal bont en opvallend, maar we gaan deze winter ook simpele tassen terugzien. Less is more lijkt op te gaan voor deze tassen. Houd je niet zo van het uitgesprokene? Dan vind je wellicht een bondgenoot in deze minimalistische en tijdlozere tassen.

Accordeontassen

Bij het vallen van het woord accordeon denk je misschien niet meteen aan een prachtige tas. Deze winter gaan we toch veel tassen zien die qua vorm doen denken aan een accordeon. Oubollige uitstraling? Helemaal niet, de tassen zien er hartstikke modern uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Just added these beauties. Which do you prefer, white or black?

Een bericht gedeeld door ROX Jewelry (@roxjewelryshop) op

Lees ook: Hierom zijn de broekzakken van vrouwen kleiner dan die van mannen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Beeld: Unsplash