Doei sportschool! We hebben heel goed nieuws voor mensen die minder sporten…

sporten
Hier worden we heel blij van

Telkens weer hebben we ontzettend veel bewondering voor die collega die zich na het werk nog een uurtje -of twee- in het zweet werkt in de sportschool. Hoewel je wel een voorbeeld aan haar zou willen nemen, nestel jij je liever op de bank met een kop thee. Ben jij iemand die een pittige work-out in de sportschool liever overslaat? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Het zegt veel over je relatie.

Niet sporten
Ook al denk je tijdens het werk nog ‘vanavond ga ik naar de sportschool’, in de realiteit is dat vaak een ander verhaal. Het is in huis wel heel lekker warm, de bank roept en dan stelt je partner ook nog eens voor om nog een aflevering van ‘Stranger Things’ te kijken. Voor je het weet houd je een mini-seriemarathon en kan het sporten ‘later wel’. Ben jij iemand die het sporten uitstelt of eigenlijk heel weinig sport? Dan zegt dit veel over je relatie.

Gelukkig in de liefde
Mensen die minder sporten zijn gelukkiger in de liefde. Of nou ja, het is eigenlijk andersom. Uit onderzoek blijkt dat hoe gelukkiger je bent in de liefde, hoe minder behoefte je hebt om je in het zweet te werken in de sportschool. Wanneer je lief je waardeert en respecteert ben je eerder tevreden met jezelf, waardoor je de sportschool sneller overslaat. Je partner is immers gek op je zoals je bent.

Lees ook: hekel aan sporten? Dan ben je juist intelligent! 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flaironline | Beeld: Pixabay