Meteen boeken: je kunt nu op chocoladecruise door de Mediterraanse zee

chocoladecruise

Overal chocolade!

Wie kwam met de uitspraak Diamonds are a girls best friend, was klaarblijkelijk nog niet bekend met het fenomeen chocolade. Want echt, dat is toch waar (bijna) alle vrouwen gek op zijn? Zo gek zelfs, dat sommigen staan te trappelen om chocolade deel van hun vakantie uit te laten maken. En wat nu zo leuk is: het kan! Je kunt nu namelijk een chocoladecruise boeken. 

Alles aan boord draait om chocolade.

Chocodroom

Als je van reizen en van chocolade houdt, is dit je droomvakantie. Je wildste chocoladedromen komen uit tijdens de Eurochocolate Cruise. Er zijn aan boord chocoladeworkshops om te volgen, chocoladeproeverijen, chocococktails, masterclasses, wijnproeverijen en allerlei verschillende cacaomenu’s waar je iets lekkers van kunt bestellen.

De reis

De cruise begint in Citivacchia in Italië en eindigt in Genoa in Barcelona. Je hoeft natuurlijk niet de hele tijd aan boord te blijven. Er zijn genoeg gelegenheden om het vaste land te verkennen. De cruise begint op 16 april en in 8 dagen tijd vaar je – zoals de site het zelfs magisch omschrijft – vanuit Civitavecchia naar Genua, op weg naar het nachtleven van Barcelona, door de kristalheldere zee van Palma en de kleuren van Malta. Wie wil dat nu niet?

Boeken maar!

Ben je bang dat de chocoladecruise een aanslag op je portemonnee zal zijn? Dat valt dus best mee. Het kost je €499 per persoon. Wel komt er nog €120 euro bij als je aan alle (chocolade)activiteiten aan boord mee wilt doen. Ook moet je er natuurlijk wel rekening mee houden dat je wel eerst naar Italië moet om mee te kunnen met de Eurochocolate Cruise. Ben je helemaal enthousiast? Hier kun je de reis boeken. 

Lees ook: Deze chocolade-ijstaart met Bailey’s is alles wat je nodig hebt deze zomer!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Costra Crociere | Beeld: Unsplash