Dus HIEROM drinkt iedereen water met gember en munt. Het is nog lekker ook!

Wat een topingrediënten zitten er in dit water!

Tegenwoordig zie je iedereen gember en munt door het water gooien, maar waarom eigenlijk? Kookfans zocht voor je uit wat deze ingrediënten voor je doen en het zal je verbazen. Voortaan drink jij geen saai glaasje water meer!

Gember
Gember is de echte krachtpatser van deze twee ingrediënten. Dit knolletje is een heuse weldoener voor je lijf. Zo remt gember ontstekingen, menstruatie- en andere pijn en reuma.Daarbij komt ook nog eens dat je door gember andere voedingsstoffen beter opneemt. Je zal merken dat je minder honger krijgt. Ook voor diabetici is gember echt een toppertje. Het knolletje zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel in balans blijft. Hij zorgt ervoor dat je geen pieken en dalen krijgt en dat helpt bij insulineresistentie en overgewicht.

Munt
Munt is ook echt super voor als je wilt afvallen. Het stilt namelijk de honger. Door de scherpe geur van munt zal je zien dat je minder snel naar dat ene koekje of snoepje grijpt. Daarbij helpt het ook nog eens om je verteringsstelsel weer goed op gang te krijgen. Als je soms moeite hebt met de grote boodschap is munt echt een uitkomst. 

Nu wil je vast weten hoe je dit lekkere drankje maakt. Kijk snel op pagina 2!


Pagina 1/2