Dit is waarom je bij de McDonald’s nooit een hamburger met augurk moet bestellen

McDonald's

Laat die augurk maar zitten anders.. 

Af en toe laten we dat gezonde eten voor wat het is en nemen we een lekkere Big Mac, Quarter Pounder of een andere hamburger van de McDonald’s. Doe jij je ook af en toe tegoed aan een lekkere hamburger? Laat dan in het vervolg de augurk maar achterwege.. 

Je haalt er voordeel uit!

Geen augurk 
Voordat je denkt dat er iets mis is met de augurken van de McDonald’s willen we even vooropstellen dat dat niet het geval is. Niets mis met die augurk. Maar… je verzekert jezelf wél van een vers broodje wanneer je er eentje bestelt zonder augurk. Echt fan van augurk? Dan kun je ook een broodje bestellen zonder bijvoorbeeld tomaat.

Verklaring
Hoe dat zit? Bij de McDonald’s worden letterlijk broodjes aan de lopende band gemaakt. Standaard wordt er dan augurk toegevoegd (en tomaat) en daarna wachten de broodjes tot iemand ze bestelt. Maar het kan dus wel even duren voordat iemand zo’n broodje wil. Wil je voorkomen dat je broodje wat minder vers is? Bestel ‘m dan zonder een bepaald ingrediënt en je bestelling zal meteen gemaakt worden! Net zoals met de frietjes die je beter zonder zout kunt bestellen.

Deze tip bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: DailyMail | Beeld: Archief