Dankzij dít drankje ontgift je je lichaam én kun je negen kilo afvallen!

lichaam

Bovendien red je je dikke darm ermee

Verstopte darmen, darmontsteking of het prikkelbare darmsyndroom (PDS)  zijn helaas veel voorkomende problemen. Om hier minder last van te hebben of zelf te voorkomen, is het erg belangrijk om op je voeding te letten. Heb je toch last van je darmen? Probeer deze smoothie dan eens!

Als je darmen niet naar behoren functioneren, omdat je veel slechte voeding nuttigt, kan het zijn dat er zo’n negen kilo aan ontlasting in je lichaam blijft zitten. Dit kan vreselijke gezondheidsproblemen veroorzaken. Een van de grootste boosdoener voor verstopping is het verorberen van fastfood. Wil je je lichaam ontgiften en afkomen van de troep die zich in je lichaam heeft verzameld? Maak dan deze gezonde smoothie. 

Wat heb je nodig voor 1 portie?

  • 200 milliliter water
  • 1 eetlepel biologische honing
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 1 eetlepel chiazaad
  • 1 appel

Wat moet je doen?
Snijd de appel in stukjes en haal het klokhuis eruit. Doe alle ingrediënten in een blender en laat deze lopen tot alle ingrediënten goed zijn vermengd. Drink dit drankje iedere dag voor een week en je zult merken dat je je een stuk beter voelt. Bovendien is de kans groot dat je wat kilo’s zal kwijtraken!

Bron en beeld: Voedingsleven