Hilarisch: deze moeder bakte per ongeluk heel ongepaste koekjes voor de verjaardag van haar zoontje

koekjes
Ze was uren aan het zwoegen in de keuken

Jen wilde de eerste verjaardag van haar zoon groots vieren en begon daarom ongeremd enthousiast aan de voorbereidingen. Ook wilde ze groots uitpakken door maar liefst 189 koekjes te bakken. Hoewel ze haar stinkende best deed, bakte… eh, pakten de koekjes net wat anders uit.

Het resultaat van de baksessie van moeder Jen was zowel hilarisch als ietwat ongepast. Speciaal voor de eerste verjaardag van haar zoontje stak ze de handen uit de mouwen en bakte ze koekjes in de vorm van een één. Ze zagen er alleen een beetje anders uit dan ze voor ogen had.

Omdat Jen een tal aan koekjes wilde bakken, maakte ze het koekjesdeeg al ruim van tevoren en vroor ze het in. Ze gebruikte hiervoor een speciaal koekjesvormpje en vroor de koekjes in. Tot dusver ging het goed, maar toen ze de koekjes wilde ontdooien, veranderden deze wat van vorm.

Lolbroek
De man van Jen vond niet alleen dat de één-koekjes hun vorm een beetje hadden verloren, maar dat ze een wel heel andere gedaante aannamen, namelijk die van, tja, piemels. De grappenmaker wilde deze hilarische lekkernij graag met anderen delen. Hij nam daarom en foto van zijn vrouws baksels en plaatste deze op Twitter. En niet alleen hij merkte deze ongepaste vorm op, ook andere n zagen het. Zijn vrouw daarentegen? Die wil er niet aan beginnen: “Ik weiger toe te geven en het te zien.”

Weggooien? Geen sprake van!
Bijna 200 koekjes in de prullenbak gooien is hartstikke zonde. Daarom is bakster Jen gewoon van plan om de traktatie uit te delen op de verjaardag van haar zoontje. Wel denkt ze erover om ze op een of andere manier te verpakken, zodat het minder opvalt dat de één is vervaagd.

Bekijk de foto hieronder:

Bron: Libelle | Beeld: Pixabay