Recept: Rosé-Sangria

rose-sangria

Een lekker verfrissend drankje

Als de mussen van het dak vallen, zijn wij altijd naarstig op zoek naar verkoeling. Als we vrij zijn nemen we graag een verfrissende duik in het openluchtzwembad of gaan we een dagje naar zee. Als we overdag moeten werken, komen we de dag graag door met af en toe een (water)ijsje en gekoelde dranken. Als we thuis zijn doen we ons nog weleens te goed aan een ijskoud biertje of een heerlijke cocktail. Ben jij dol op cocktails? Maak dan eens deze Rosé-Sangria.

Deze Spaanse wijncocktail past perfect bij de zomer.

Wat heb je nodig voor 6 personen?

  • Sap van 2 sinaasappels
  • 75 milliliter Grand Marnier
  • 750 milliliter Rosé wijn
  • 500 milliliter bruisend water
  • Aardbeien, frambozen, plakjes sinaasappel, ter garnering
  • Muntblaadjes, ter garnering
  • IJsblokjes om te serveren

Wat moet je doen?

  • Doe het sap van de sinaasappels in een grote kan en voeg de Grand Marnier en Rosé wijn toe.
  • Zet in de koelkast.
  • Voeg vlak voor het serveren het bruisende water, het fruit en de muntblaadjes toe.
  • Serveer de Rosé-sangria met ijsklontjes.
  • Geniet ervan!

Lees ook: Wil je hebben deze zomer: een Aperol Spritz-tap

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Good Housekeeping | Beeld: Videostill