Proeven maar! Deze pre-mixed cocktail wordt hét zomerdrankje van 2021

Bols

Zeg maar hallo tegen je nieuwe favoriete drankje!

De komende zomer belooft een hoop leuke borrels en feestjes. Voor deze momenten zijn pre-mixed cocktails een uitkomst. Een keer wat anders dan bier of wijn en een eenvoudige oplossing als je geen zin hebt om de cocktailshaker erbij te pakken. Bols heeft zijn fijnste likeuren en spirits samengebracht in twee smaakvolle cocktails: Bols Ginger Mule en Bols Elderflower Spritz. Deze ready-to-enjoy cocktails zijn handig om mee te nemen naar een picknick of thuis te serveren in een mooi glas met garnering. De blikjes zijn onder andere verkrijgbaar bij Jumbo supermarkten.

Moderne twist

Voor deze nieuwe cocktail-lijn in blik heeft Bols een moderne twist gegeven aan twee klassieke cocktails. Deze kant en klare cocktails zijn verkrijgbaar in twee smaken: Bols Ginger Mule en Bols Elderflower Spritz. De Bols Ginger Mule wordt gemaakt met de Ginger Likeur en Genever van Bols. De Genever biedt hier een zacht tegenwicht aan de pittige gembersmaak. De Bols Elderflower Spritz is een frisse cocktail met vlierbloesem en bevat een combinatie van de Bols Elderflower Likeur en bruiswater. De cocktails bevatten weinig alcohol (slechts 5%) en calorieën.

Thuis serveren of luxe-cocktail to-go

De nieuwste zomercocktails neem je makkelijk mee zodat je overal kunt genieten van een frisse cocktail. Het enige wat je nodig hebt is wat ijs, een mooi glas en garnering. Bij de Bols Elderflower Spritz kan dat bijvoorbeeld een schijfje limoen zijn, terwijl de Bols Ginger Mule bijvoorbeeld heel goed samengaat een plakje gember. Zo is het voor iedereen in een handomdraai mogelijk om thuis een lekkere cocktail te serveren, of op het strand of op een boot.

Verkrijgbaar in de winkel en via bols.com

De Bols ready-to-enjoy cocktails zijn in Nederland verkrijgbaar bij Jumbo supermarkten, Coop, Hoogvliet en Spar voor een adviesprijs van €2,39 per blikje. In de loop van de zomer zijn de blikjes ook bij andere winkelketens te vinden. Je kunt ze ook bestellen via bols.com.

Bols

Lees ook: Wil je proeven: Licor 43 komt met nieuwe kant-en-klaar cocktail