Uitstekend nieuws voor chocoladeliefhebbers! In déze stad opent binnenkort een chocoladebar

chocoladebar

Wij worden hier heel blij van

Onze liefde voor chocolade steken we niet onder stoelen of banken. Wij zijn dol op dit snoepgoed en daarnaast is het helemaal niet zo slecht voor je als sommige mensen denken. Wist je bijvoorbeeld dat je slimmer wordt van het eten van chocolade? Het eten van chocolade heeft tal van voordelen, daarom zijn wij door het dolle heen dat er binnenkort een chocoladebar in Groningen wordt geopend!

Wij kunnen niet wachten!

Chocoladehemel 
Wij kunnen genoeg redenen bedenken om een stukje chocolade te verorberen. Het is niet alleen heel erg lekker, maar het heeft ook nog eens beauty-voordelen. Zo gaat het eten van een stukje chocolade bijvoorbeeld rimpels tegen
Daarom verwelkomen de chocoladebar Quetzal met open armen. Quetzal heeft al vestigingen in onder meer Amersfoort, Arnhem, Delft, Helmond, Nijmegen en Wageningen. In maart wordt daar een toevoeging aangedaan en opent Quetzal een vestiging in het hoge noorden.

Chocoladebar Groningen
Dat chocoladedromen wel degelijk kunnen uitkomen bewijst Quetzal met hun aanbod aan chocolade. Zo kun je bij de bar onder andere bonbons, brownies, wafels, chocoladecroissants, chocolademilkshakes en diverse soorten chocolademelk bestellen. Naar verwachting wordt de chocoladebar in maart dit jaar geopend aan de Oude Boteringestraat. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Zo maak je de allerlekkerste chocoladetruffels met Baileys

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beautify| Beeld: Pexels