Wil je proeven: Licor 43 komt met nieuwe kant-en-klaar cocktail

Licor 43

Een verfrissende cocktail voor overdag in een heerlijke nieuwe smaak

Het zonnetje laat zich vandaag niet overal zien, maar we vertrouwen erop dat hij snel weer zal schijnen. En op zomerse dagen kun je natuurlijk wel wat verkoeling gebruiken. Een verfrissende cocktail is bij ons favoriet – en ook bij Licor 43. Daarom komen zij met een gloednieuwe smaak in hun Fresco-assortiment. 

Nieuwe smaak

Na het succes van vorig jaar voegt Licor 43 een nieuwe smaak toe aan het assortiment van Fresco. De nieuwe ready-to-drink cocktail van Licor 43 komt in de smaak Apple, die bestaat uit een combinatie van Licor 43 en appelsap en heeft frisse citrustonen.  Een lijn met kant-en-klaar cocktails, wat willen we nog meer?

Licor 43 Fresco Apple

Licor 43 Fresco is een licht bruisende cocktail met de unieke smaak van Licor 43, gecombineerd met echt fruitsap. Deze combinatie zorgt voor een friszoete smaak en een verfrissend karakter. Vorig jaar werd Fresco geïntroduceerd in de Nederlandse markt in de smaken Berry en Lemon. Dit was zo’n succes dat het product is gekozen tot Product van het Jaar 2021. Met de nieuwe smaak Apple bouwt Licor 43 voort op het succes van dit zomerse drankje.

Blijven innoveren

“Licor 43 is het nummer één likeurmerk van Nederland. Daarom is het voor ons belangrijk te blijven innoveren”, stelt Ries Bokken, Senior Brand Manager Maxxium. “Vorig jaar hebben we Licor 43 Fresco exclusief in Nederland geïntroduceerd en dat was gelijk een hit. Daarom hebben we ervoor gekozen een nieuwe smaak toe te voegen aan het assortiment. Deze frisse cocktail is hét drankje om met vrienden op een warme zomerdag te drinken.”

Licor 43 Fresco wordt gekoeld geserveerd en kan direct uit de fles gedronken worden. De drankjes zijn verpakt in glazen flesjes van 250 ml en bevatten 5,6 % alcohol. Licor 43 Fresco is exclusief verkrijgbaar in Nederland en onder andere te vinden bij Albert Heijn, Plus en Jan Linders voor een adviesprijs van € 2,49 per flesje. Cheers!

Lees ook: Recept: zo maak je een heerlijke gin-tonic met zwarte bessen

Bron en beeld: Licor 43