Dit eet topmodel Romee Strijd elke dag als ontbijt

Hier zouden wij ook geen nee tegen zeggen

Een goed begin is het halve werk, zo luidt bekend gezegde. Voor het ontbijt geldt eigenlijk hetzelfde. Het is de belangrijkste maaltijd van de dag en het voorziet je van energie. Topmodel Romee Strijd slaat deze maaltijd dan ook zeker niet over. Sterker nog: ze kijkt er al naar uit als ze naar bed gaat. In haar vlog deelt ze waar ze graag mee ontbijt.

Het is een erg vullend ontbijt.

Begin van de dag

Eten als een topmodel vergt een ijzersterk discipline. Tenminste, zo dachten we nog weleens onterecht. Ook modellen willen net als wij een voedzame en gezonde maaltijd nuttigen waar we even vol van zitten. En het liefst een ontbijtje dat erg smakelijk is. Heb jij nog wat ontbijtinspiratie nodig? Romee geeft het je.

Warm water met citroen

De blondine begint elke ochtend rond 8 uur met een groot glas water met het sap van een halve citroen. “Het heeft veel vitamine C en het is erg verfrissend in de ochtend”, vindt ze. “Ik heb ook het gevoel dat het heel goed is voor je spijsvertering en het helpt me om de rest van de dag gezond te eten”, aldus het model in haar vlog op haar eigen YouTubekanaal.

Ontbijt

Met het glas water houdt het niet op, maak je geen zorgen. Wel wil Romee even rustig aandoen voordat ze haar ontbijt eet. Na een half uurtje op de bank zitten vindt ze het daar wel tijd voor. Zo heeft haar citroenwater z’n werk wel gedaan. “Ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag”, bekent de blondine in haar vlog. Ze pakt dan ook flink uit. Op het ontbijtmenu staat havermoutpap met banaan en toppings. Hiervoor kookt ze 40 gram havermout met water en dit roert ze met een halve geprakte banaan. “Ik hou van havermout, want het is rijk aan vezels en het houdt me lang vol.” Om het geheel af te maken voegt ze gojibessen, pompoenzaden, chiazaden, blauwe bessen, kaneel en pindakaas toe.

Lees ook: 9x deze bekende Nederlanders eten bewust geen vlees meer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: YouTube Romee Strijd | Beeld: Videostill YouTube Romee Strijd