Deze veelvoorkomende fouten maken alle vrouwen in een relatie

fouten

Zijn deze fouten herkenbaar voor jou?

Je kent het wel: je hebt de liefde van je leven gevonden en bevind je op cloud nine. Erg logisch natuurlijk, maar wist je dat het harde werken daarna pas écht begint? Het schijnt namelijk dat alle vrouwen in een relatie déze veelvoorkomende fouten maken als ze verliefd zijn. Wij leggen er alvast een paar voor je onder de loep.

Semi-vreemdgaan

Als jij al een tijdje single bent geweest voordat je in een nieuwe relatie stapt, is het natuurlijk logisch dat menig man nog contact met je blijft zoeken totdat ze weten dat je bezet bent. Laat dit daarom ook zo snel mogelijk weten aan deze mannen en stop met het zoeken van bevestiging bij deze mannen! Je bent helemaal gelukkig en verliefd met je huidige partner, waardoor aandacht van andere mannen overbodig is. Daarnaast is het natuurlijk ook niet leuk voor je partner om telkens te zien dat jij nog berichtjes krijgt van ander mannelijk schoon. Ben jij gewoon van nature een flirt, geef dan wel altijd aan bij je partner dat je er verder niks achter zoekt. Wees duidelijk!

Communicatie is key

Vrouwen zijn emotioneler dan mannen: facts. Het is daarom ook geen groot geheim dat miscommunicatie een boosdoener kan zijn binnen je relatie. Ze zeggen niet voor niets dat communicatie de sleutel is tot alles, toch? Communiceer dus voldoende met elkaar en investeer tijd in elkaars gevoelens en gedachten. Oké, sommige mannen (én vrouwen) kunnen from the start een gesloten boek zijn, maar door meer met elkaar te praten gaat dat boek langzamerhand steeds verder open. Geloof ons!

Clingy

Vaak laten vrouwen zich helemaal gaan in hun verliefde gevoelens, waardoor de kans groot is dat ze aan het begin van de relatie clingy zijn. En nee, niet zomaar clingy, maar té clingy. Probeer dat juist te voorkomen! Als je te aanhankelijk gaat zijn van je partner, creëert dat alleen maar meer afstand tussen jullie. Probeer je partner dus de tijd en ruimte te geven die hij nodig heeft. En hoewel je het in eerste instantie zelf misschien niet gelooft, tijd en ruimte voor jezelf hebben is ook wel eens heerlijk. True!

Niet betrokken zijn bij familie

Hoewel je je helemaal stort op je partner, is zijn familie natuurlijk ook een groot onderdeel van zijn leven. Betrokken zijn bij zijn familie is daarom net zo belangrijk voor hem als voor jou. Probeer je juist onder familie gerelateerde dingen uit te komen? Dan kan dat zorgen voor een afstand tussen jou en je partner. Probeer een band op te bouwen met je schoonfamilie door bijvoorbeeld een keer uit eten te gaan met je schoonvader of ga eens shoppen met je schoonmoeder!

Jezelf veranderen

Vaak geven we ons helemaal in een relatie. Dat is natuurlijk mooi, maar het kan ook voorkomen dat je jezelf een beetje aan het verliezen bent. En dat is juist niet de bedoeling! Verliefd zijn en in een relatie zitten is geweldig, maar probeer zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Oké, we geven toe: we veranderen allemaal wel een beetje in een relatie. Maar dat doen we alleen maar om op elkaar te zijn afgestemd.

Ben jij bijvoorbeeld zó bang om je partner kwijt te raken dat je er alles aan doet om hem bij je te houden? Red flag! Je moet nooit veranderen voor iemand anders of om iemand in je leven te houden. His loss! Onthoud altijd dat het niet zo moet zijn dat jij straks niet meer weet wie je bent als je relatie overgaat.

Lees ook: Wow: dít moet je zelf bijleggen bij een klusprogramma

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Girlscene | Beeld: Pexels