Deze dingen wijzen erop dat je liefje je gaat verlaten

verlaten

Oh oh… foute boel!

Gedumpt worden is natuurlijk nooit leuk, maar het is wel goed om het aan te zien komen. Er zijn genoeg tekenen die erop kunnen wijzen dat je niet lang met je huidige partner samen gaat zijn. Het is wel handig om te weten wanneer de alarmbellen moeten gaan rinkelen, zodat je de tekenen tijdig kunt ontdekken. 

Dit zijn de tekenen die erop wijzen dat het einde nabij is.

  • Als hij niet meer als eerste van zich laat horen, is het waarschijnlijk al mis. Het is niet goed als jij altijd maar degene moet zijn die een gesprek start.
  • Bellen daar doet hij niet meer aan. Hij zal de telefoon net zo lang over laten gaan, totdat jij geen zin meer hebt. Als hij wel een keer opneemt zal het waarschijnlijk heel kort zijn.
  • Afspreken zit er niet meer in. Hij vindt het veel leuker om even een avondje niks te doen zonder jou. Dat is een slecht teken.
  • De antwoorden zijn kort. Hij hoopt nu eigenlijk dat alles gewoon doodbloed en dat je geen moeite meer doet om het gesprek gaande te houden. Dit principe heet ghosten en hij hoopt zo dat de stap naar helemaal geen contact makkelijker zal worden. Fout!
  • Interesse toont hij al een tijdje niet meer. Hij vraagt niet meer naar je en dat is absoluut geen goed teken. Als iemand echt gek op je is, wil diegene graag dingen over jou en je leven weten. Foute boel dus!

Lees ook: Dít is de meest voorkomende reden dat mensen vreemdgaan

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: pexels