First Dates komt weer met een Valentijnsspecial en deze BN’ers doen mee

first dates

Wij kunnen niet wachten!

We genieten al heel wat jaren van de ongemakkelijke momenten, pijnlijke stiltes én opbloeiende liefde in datingprogramma First Dates. Ben jij ook een trouwe fan? Dan is er goed nieuws: het programma komt opnieuw met een Valentijn-special en daar doen een aantal Bekende Nederlanders aan mee.

Daten met een fan

In de Valentijn-special gaan ook bekende Nederlanders de uitdaging aan om door middel van een blind date de ware liefde te vinden. Een van de BN’ers die zich heeft laten verleiden voor het programma, is Fabiola Volkers, bekend van reality-series Temptation Island en Echte Meisjes in de Jungle. Fabiola heeft nooit eerder Valentijnsdag gevierd en besluit dat het nu, op 22-jarige leeftijd weleens tijd is om zich open te stellen voor de liefde. Wanneer Fabiola haar date ontmoet, moeten ze beiden even slikken: haar date Yoachim herkent haar van het omstreden platform OnlyFans, en Fabiola’s angst om op date te moeten met iemand die haar kent komt uit. Uiteindelijk lukt het Yoachim om zijn vooroordeel opzij te zetten en hebben de twee een leuk gesprek.

Meer BN’ers

Ook professioneel turner Jeffrey Wammes neemt plaats in het First Dates-restaurant. Zijn date heeft totaal niet in de gaten dat hij met een olympiër aan tafel zit, en flirt erop los. En ook bij presentatrice Krista Arriëns wordt er volop gelachen en geflirt. Zanger Hans de Booij, bekend van zijn hit ‘Annabel’, gaat op date met Irma, met wie hij een erg leuke klik heeft. Tot slot gaan we genieten van nóg een oude bekende: Sylvia van Mierlo, die we eerder zagen in Married at First Sight. Zij waagt opnieuw een poging op het vinden van de ware liefde.

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Lees ook: ‘Mijn zus blijft me bij mijn meisjesnaam noemen’

Bron: RTL Boulevard, Tips en Weetjes | Beeld: First Dates