Handig! Dankzij nieuwe functie van Tinder kom je je ex niet meer tegen

Wat handig!

Toen Tinder in 2012 razend populair werd, schoten de datingapps als paddenstoelen uit de grond. Bumble, Happn, Once en ga zo maar door. Nog altijd wordt fanatiek gebruikgemaakt van de apps en swipen we er lustig op los om vervolgens met tig matches te zitten. Echter kan het soms nogal awkward zijn wanneer je een bekende tegenkomt, helemaal wanneer het je ex blijkt te zijn. Daar heeft Tinder nu iets op bedacht, gelukkig!

Blokkeren

Ongemakkelijke momenten tijdens het swipen zijn verleden tijd door de nieuwste functie van Tinder. De datingapp komt namelijk met een functie waarmee je zelf kunt bepalen wie je allemaal wil tegenkomen bij het swipen. De ‘Block Contacts’-functie geeft je de mogelijkheid om in instellingen aan te geven welke telefooncontacten je niet wil zien op de datingapp. Je broer, ex of je collega bijvoorbeeld. De app filtert deze contacten er dan automatisch uit.

Nieuwe connecties

“We kunnen je misschien niet behoeden voor lastige ontmoetingen in de koffieshop, maar we geven je meer controle over je ervaring op Tinder”, vertelt Bernadette Morgan, Group Product Manager, Trust & Safety bij Tinder. “We introduceren ‘Block Contacts’ als een extra hulpmiddel voor gebruikers om zorgeloos nieuwe connecties te creëren.” Aha! Dat gaat je een hoop ongemakkelijke momenten schelen.

Lees ook: Tinder gaat singles controleren op crimineel verleden

Bron: Tagmag | Beeld: Pexels