TikTok-hack: zo werk je gemakkelijk je bh-bandjes weg

bh truc op TikTok

TikTok, bedankt!

We hebben allemaal weleens een leuk jurkje of topje aan waarbij een bh eigenlijk niet heel mooi staat. Je ziet bijvoorbeeld de bandjes, terwijl het mooier zou zijn als die niet zichtbaar waren. Maar dankzij dit TikTok-trucje werk je die vervelende bandjes zo weg!

Support

Topjes en jurkjes met een open rug zijn deze zomer helemaal hot. Maar we weten allemaal hoe vervelend het is als je aan de achterkant je bh ziet zitten. Plak bh’s kunnen de uitkomst bieden, maar bieden niet heel vaak de support die je borsten nodig hebben. Misschien laat je dat ene leuke jurkje daarom vaak liggen, maar dat is zonde!

Trucje

Met deze handige hack kun je gewoon een bh blijven dragen, ook wanneer je een open back hebt. De TikTokker laat precies zien hoe je je bh moet dragen, om ‘m niet aan de achterkant te zien. Je kunt het beste de video bekijken om te weten hoe de hack werkt, maar we zullen alsnog proberen om het je zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Je maakt je bandjes los en kruist ze vervolgens over de voorkant en maakt ze daar weer vast. De bandjes zitten nu als het goed is niet meer in de weg, maar je bh behoudt nog wel z’n functie. Ideaal toch?

@michelimartinenghiResponder a @aledepaulaarq passo a passo do nosso vídeo mais curtido♬ sonido original – Avengers

Lees ook: Heb je een volle boezem? Zo zorg je ervoor dat je toch de juiste bh kiest

Bron: NSMBL | Beeld: Pixabay, TikTok