Hebben: Action verkoopt nu dubbele smartfryer voor een prikkie

Action smartfryer

Onmisbaar in de keuken!

De airfryer is tegenwoordig in bijna elke keuken te vinden. En dat is niet zo gek! Het apparaat is namelijk multifunctioneel. Je kunt er talloze gerechten in klaarmaken, met minder vet en het is vooral heel erg makkelijk. Mocht je nog op zoek zijn naar zo’n handig apparaat en wil je het meteen goed aanpakken? Bij Action scoor je nu een dubbele smartfryer voor nog geen tachtig euro. 

Dubbele smartfryer

Met deze dubbele smartfryer wordt gezond en lekker ‘koken’ wel heel makkelijk. Dankzij de twee mandjes kun je bijvoorbeeld kip en frietjes tegelijkertijd klaarmaken, zonder dat de geuren en smaken zich mengen. En dit alles zonder een druppel olie toe te voegen! Het apparaat heeft een vermogen tot maar liefst 2400 watt, bevat twaalf vooraf ingestelde programma’s, de twee mandjes van 3,6 liter zijn individueel instelbaar en heeft een temperatuurbereik tot 200 °C. Van kip tot muffins en van pizza tot fruit: het kan allemaal in de smartfryer worden bereid.

Enthousiast geworden? Snappen we. Meteen op de fiets of in de auto stappen en naar de dichtstbijzijnde Action racen is echter niet nodig. De dubbele smartfryer is namelijk alleen online verkrijgbaar en kost €77,95.

Action smartfryer

Beeld: Action

Makkelijk in gebruik

Heb je nog nooit eerder met een smartfryer gewerkt? Geen zorgen. Het apparaat is erg gebruiksvriendelijk en de twaalf vooraf ingestelde programma’s maken het je al helemaal gemakkelijk. Toch liever zelf de controle in handen houden? Ook dat kan. Beide kanten zijn qua tijd en temperatuur apart van elkaar in te stellen naar jouw voorkeur.

Schoonmaken

Ook het schoonmaken van de dubbele smartfryer is een eitje. Alle onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser. De mandjes zijn voorzien van handvatten met zogenaamde cool touch-technologie. Dat betekent dat je ze veilig kunt vastpakken zonder je handen te verbranden. Hierdoor kun je alles meteen na gebruik in de vaatwasser zetten, zodat het binnen no-time klaar is voor het volgende gebruik. Ideaal!

Lees ook: Dankzij dit middeltje van de Action zijn schurende bovenbenen verleden tijd

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Action, Vriendin | Beeld: Adobe Stock