Dankzij dit middeltje van de Action zijn schurende bovenbenen verleden tijd

Benen

Zou dit dé oplossing zijn?

De dagen worden warmer en het blijft langer licht, heerlijk! Tijd om alle rokjes, jurkjes en korte broekjes uit de kast te trekken. Maar, niets is vervelender dan de schurende benen die daarbij komen kijken. Gelukkig heeft Action hier een oplossing voor, en dat is dan wel dít middeltje. 

Schurende benen

Voor veel vrouwen is er in de zomer toch één probleem, namelijk die vervelende schurende bovenbenen. Er lijkt maar geen oplossing voor te zijn. Iedere zomer hebben we er dan ook weer last van. Gelukkig lijkt Action nu de redder in nood te zijn, ze hebben namelijk een nieuw middeltje op de markt gebracht die dit probleem tegen zou moeten gaan.

Met de handige ‘anti-schuren lichaamsstick‘  van de Action schijnt het dat je je rokjes, jurkjes en shorts weer kunt dragen zonder problemen. De stick is lekker budgetproof, dus goed om er direct een aantal van in te slaan. De stick bevat 50 gram van het wondermiddel en kost € 2,29. Zeg maar dag tegen schurende bovenbenen, en hallo pijnvrije zomer!

Hoe werkt het?

Deze stick zou dé oplossing zijn voor schurende bovenbenen. De stick werkt een beetje als een deostick. Draai hem een stukje omhoog zodat het product tevoorschijn komt, breng aan op de plekken waar het bij jou schuurt en ta-da; geen pijnlijke, schurende bovenbenen meer. Naast je bovenbenen kun je het product ook aanbrengen tussen bijvoorbeeld je tenen en onder je oksels, eigenlijk overal waar je last hebt van een schurende, geïrriteerde huid.

De stick

De textuur is transparant en ook nog eens verrijkt met vitamine E. Dit zorgt ervoor dat de tere huid wordt beschermd tegen beschadigingen. Een warme, broeierige dag waarop je veel zweet? Dan zal je de plekjes wat vaker moeten bijwerken. Gelukkig is de stick klein in formaat, dus je steekt ‘m zo in de tas.

Lees ook: Rosa’s vriend maakte iemand anders zwanger: ‘Mijn wereld stortte in’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Action, Vriendin | Beeld: Pexels