‘Ik betrapte mijn vriendin op het appen van haar ex’

ex

‘Ze vertelde haar ex dat ze niet aan mij zou vertellen dat ze weer contact hebben met elkaar’

Nick* is zeven maanden samen met zijn vriendin. Hij houdt heel erg veel van haar en hij weet bijna zeker dat zij de liefde van zijn leven is. Hun relatie was super sterk, totdat Nick er op een feestje achterkwam dat Elsa dronken berichtjes stuurde naar haar ex. Op Reddit deelt hij zijn verhaal. 

Verbergen

”Ik ben gisteren wat gaan drinken met mijn vriendin en wat vrienden van ons”, begint Nick zijn verhaal. ”Ik voelde me niet helemaal lekker, dus ik dronk geen alcohol. Mijn vriendin daarentegen wel.” Naarmate de avond vorderde, werd zijn vriendin steeds losser. Op het moment dat Nick door had dat ze dronken was, zag hij dat ze de hele tijd op haar telefoon zat.

”Elke keer als ik bij haar in de buurt kwam, verstopte ze haar telefoon voor me.” Nick vond dit erg verdacht en vroeg met wie ze het zo druk had. ‘Niemand’, antwoordde ze. Volgens Nick was ze haar telefoon telkens aan het verbergen, maar hij was zo geïrriteerd dat hij hem uit haar handen heeft getrokken.

Liefde

”Tot mijn verbazing zag ik dat ze haar ex aan het appen was. Ze vertelde hem dat hij haar eerste echte liefde was en dat ze met hem wilde praten.” Nick was in shock en werd meteen heel erg boos. ”Ze vertelde hem zelfs dat ze niet aan mij zou vertellen dat ze contact hebben met elkaar en dat ze het dronken sms’en en appen met hem miste. Ze smeekte hem ook om haar te bellen en dat hij moest laten weten of hij nog van haar hield.”

Ex

Nick wist dat ze erg dronken was en dat het al acht maanden geleden was dat zij haar ex heeft gedumpt, maar hij vindt dit geen fijn gevoel. ”Ik snap dat het moeilijk is om je ex te vergeten, maar ik voel me heel erg slecht. Uit dingen die ze met me deelde, leek het alsof ze haar ex haatte omdat hij haar niet goed behandelde. Als ze over haar ex praatte, zei ze alleen maar dat ze spijt had van alles met hem.”

Uitmaken

”Ik weet dat ze veel van me houdt en ze heeft haar extreme trauma’s met mij gedeeld, trauma’s die ze nog nooit met iemand had gedeeld. We hadden zoveel plannen samen en we brachten elke minuut van de dag met elkaar door.” Nick en zijn vriendin hebben de hele nacht ruzie gehad en de volgende dag heeft hij haar aangesproken op haar gedrag. ”Ze vertelde dat ze haar ex appte, omdat ze vond dat ik haar negeerde en dat ze zich hierdoor heel erg slecht voelde. Ze wist dat ik me ziek voelde en dat ik erge hoofdpijn had, maar ik kon niet goed met haar praten.”

”Ik heb het gister uitgemaakt,” vertelt Nick. ”Dit had ze niet verwacht en ze zei dat ze alles zou doen om bij me te blijven. Ze smeekte me haast om haar terug te nemen.” Nick houdt heel veel van haar en hij kan zich geen leven zonder haar voorstellen. Wat moet hij doen?

*De naam Nick is gefingeerd. Op Reddit doet de man zijn verhaal onder de naam Arima-.

Lees ook: ‘Mijn vriendin vindt dat ik geen ‘echte man’ ben omdat ik niet kan klussen’

Artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels