‘Ik kreeg een bericht van een meisje waar mijn vriend mee vreemd ging’

vriend

‘Ik heb alle info die ik nodig heb om hem te confronteren en hem een kans te geven om schoon schip te maken’

Mandy* en haar vriend zijn aan het daten sinds eind mei 2022. Voordat ze een relatie kregen waren ze ongeveer drie weken ‘exclusief’. Mandy wilde hem eerst beter leren kennen voordat ze intiem werden vanwege slechte ervaringen uit het verleden, dus zijn ze in de eerste week van juni pas intiem geweest. Alles ging goed, totdat Mandy ineens een berichtje kreeg van een meisje. Op Reddit doet ze haar verhaal.

Droomvrouw

“Mijn vriend vertelt me altijd dat ik zijn droomvrouw ben en dat hij het een ramp zou vinden als we uit elkaar zouden gaan of als ik vreemd zou gaan”, begint Mandy haar verhaal. “Hij vertelt me dat hij van me houdt en hij heeft het erg vaak over onze toekomst samen.” Mandy laat weten dat ook zijn vrienden weten dat hij stapelverliefd is op Mandy. “Toen ik zijn familie ontmoette, zei zijn moeder zelfs tegen hem: ‘Waag het niet om dit te verkloten.'”

Berichtje

“Hoe dan ook, ik kreeg laatst een berichtje op Facebook van een meisje waarin stond dat zij begin juni het bed heeft gedeeld met mijn vriend en dat hij haar zei dat Mandy een huisgenoot was van hem. Hij vroeg haar zelfs of zij al eens met een jongen heeft geslapen die al een vriendin had!” Mandy was in shock, maar heeft het meisje nooit teruggemaild en is dat ook niet van plan. “Ik heb alle info die ik nodig heb om hem te confronteren en hem een kans te geven om schoon schip te maken.”

Teleurgesteld

Niet alleen was Mandy in shock van het bericht, ze was ook erg teleurgesteld. “Hoe kon ik zó naïef zijn om te denken dat ik eindelijk de perfecte man had gevonden? Ik weet beter dan dat. Ik weet dat het niet mijn fout is, maar ik voel me toch een beetje dom. Ik heb nog niet met hem gepraat, maar hij is op weg naar mij. Ik weet niet hoe ik dit moet aanpakken. Wat moet ik doen?”

Wat zou jij Mandy adviseren?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de vrouw haar verhaal onder de naam gracepugh.

Lees ook: ‘Ik vertelde mijn vrouw dat onze dochter belangrijker is dan dat zij is’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels