Jelka: ‘Op onze vakantie betrapte ik mijn man intiem met een andere vrouw’

vakantie andere vrouw

‘Ik vond Pim in het zwembad, tegen een andere vrouw aangedrukt’

Jelka* (38) is op een heerlijke vakantie op een tropische bestemming met haar man Pim (38). Jelka keek erg uit naar deze vakantie, omdat het de eerste vakantie zonder kinderen was in een lange tijd. Echter, de sfeer veranderde drastisch toen Jelka Pim betrapte met een andere vrouw.

Feesten

“Pim en ik gingen voor het eerst sinds lange tijd zonder kinderen op vakantie, dus we namen het er van en dronken wat drankjes en feesten erop los”, begint Jelka haar verhaal op het platform Reddit. Ze beschrijft hoe een van de avonden eraan toe ging. “We waren in ons hotel aan het feesten. Ik was het alcohol drinken echt niet meer zo gewend, dus al snel merkte ik dat ik iets te diep in het glaasje had gekeken en ik besloot om even te gaan liggen op een van de strandbedjes”, legt Jelka uit. “Pim bracht me een flesje water en ging toen weer terug naar het feest. Ik viel in slaap en ongeveer een uur later werd ik wakker. Pim was nergens te bekennen”, vervolgt Jelka haar verhaal.

Andere vrouw

“Ik liep rond het zwembad, waar het feest plaatsvond en ik vond Pim in het zwembad, tegen een andere vrouw aangedrukt. Pim zag me en de vrouw zei: ‘Is dat je vriendin?’ Ik kon het niet aanzien en ik rende naar de wc. Pim kwam achter me aan en zei dat de vrouw ’tegen hem aan duwde’. Hij verontschuldigde zich, maar daarmee was ik niet tevreden.”

Jelka voelt zich nog altijd rot om de situatie. “Ik voel me beschaamd en gekwetst. We hebben hier nog een paar dagen te gaan. De vrouw kom ik vast niet meer tegen, maar ik weet niet hoe ik me nu moet gedragen tegenover Pim. Ik heb hem al gezegd dat hij echt heel dom bezig was en dat hij bij me had moeten blijven op het strand in plaats van er met een andere vrouw vandoor te gaan.” Jelka wil de rest van haar vakantie niet doorbrengen in onzekerheid. Wat zou jij haar willen adviseren?

*Jelka is niet de echte naam van de vrouw. Op het platform Reddit doet ze haar verhaal anoniem onder de naam 33thrower33awayer.

Lees ook: ‘Ik wil niet meer voor deze familie oppassen, omdat ik opeens op een extra kind moest letten’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels