De koude winterdagen komen eraan: zo vind je ook tijdens de lockdown zo snel mogelijk een date

date inner circle

Het is makkelijker dan je denkt

De winter komt eraan. Het is eerder donker, de temperatuur daalt en er is wéér een lockdown aangekondigd. Kortom, het is de perfecte tijd om te gaan daten, als je dat nog niet aan het doen was. Meer dan ooit zijn singles op zoek naar een partner, vooral om tegenaan te kruipen tijdens de koude wintermaanden. 

Offline-gericht daten

Maar we snappen het, daten is lastig, wanneer het niet in cafés kan en feesten voorlopig uitgesteld zijn. Online iemand ontmoeten kan ook een frustrerend proces zijn. Eindeloos naar links swipen, onduidelijke profielen of zelfs nep-accounts: it’s not that easy. Ben je serieus op zoek naar een leuke date? Luister dan goed, want wij vertellen je alles over deze offline-gerichte en vooral veilige datingapp die je moet kennen.

Niet alleen maar online

Bij Inner Circle weten ze hoe daten werkt. Het is niet zoals een gewone datingapp, waarbij het draait om chatgesprekken. Deze datingapp wil juist dat je elkaar in ‘het echt’ leert kennen, zodat je sneller weet of je eigenlijk wel bij elkaar past. 75 (!) procent van de gebruikers durft zelfs te zeggen dat dit de beste datingapp is die ze tot nu toe hebben gebruikt. Dat is echter niet zonder reden. Benieuwd? Wij vertellen je waarom Inner Circle je leven kan veranderen.

1. Geen nepprofielen

Nieuwe mensen leren kennen via een app kan best eng zijn, want hoe weet je of je echt te maken hebt met de persoon op de foto? Het is anno 2021 best lastig om een echt profiel van een nepprofiel te onderscheiden, dus daar heeft Inner Circle iets op bedacht. Er is een team dat handmatig alle members op de app verifieert, zodat je geen scammers en nep-profielen tegenkomt.

2. Nooit meer eindeloos naar links swipen

Nee, nee en nog eens nee: we keuren heel wat mannen en vrouwen af op een datingapp. Maar met eindeloos naar links swipen, ga je de ware niet ontmoeten. Het is tijd om in een nieuwe datingpool terecht te komen, waar je alleen maar singles tegenkomt die écht overeenkomen bij je persoonlijke voorkeuren. Dankzij het gebruik van de grote hoeveelheid filters op de app, kom je alleen maar singles tegen die echt bij je passen. Want het is goed om kritisch te zijn.

3. Op dezelfde golflengte

Geniet jij in het weekend veel liever van een boswandeling, dan van een nachtje doorhalen in de kroeg? Dan wil je niets liever dan een partner die hier ook zo over denkt. Natuurlijk hoef je niet exact dezelfde hobby’s te hebben, maar een beetje op dezelfde golflengte liggen, is wel fijn. Inner Circle vraagt jou (en alle andere gebruikers van de app) of je gek bent op avontuur, het liefst iedere weekend uiteten gaat of liever een film kijkt op de bank. Alles wat jou, jou maakt, vul je in op de app. Zo wordt het gemakkelijk om iemand te vinden die net zo in het leven staat als jij – én heb je gelijk wat extra gespreksstof. Daar komt nog bij: je komt geen lege profielen tegen die je helemaal niets over de persoon in kwestie vertelt.

4. Daten serieus nemen

Ben je serieus op zoek naar een date, dan is deze app een match voor jou. Je hebt hier namelijk geen eindeloze conversaties, omdat de app je aanmoedigt om in real life met deze match af te spreken. Sterker nog, de app geeft je zelfs tips voor een restaurant of koffietentje waar je je match het beste kan ontmoeten.

5. Datingevents

Jawel, je leest het goed. De datingapp organiseert regelmatig events waar je singles echt goed kunt leren kennen. Doei ongemakkelijke dates, hallo rooftop cocktails en gezellige feestjes vol met leuke singles.

Waar wacht je nog op? Til je dating experience naar een hoger niveau en schrijf je in bij Inner Circle.

Beeld: Pexels