Man overstuur om vreemdgaande vrouw: ‘Ik ging vreemd en nu heeft zij mij ook bedrogen’

De man weet niet goed wat hij nu het beste kan doen

Sommige mensen kiezen ervoor om een open relatie te hebben, maar als dat niet het geval is, hoop je dat je partner niet met een ander zal zoenen of naar bed zal gaan. John hield zich echter niet aan die afspraak en ging vreemd. Hij dacht dat zijn partner hem vergeven had, maar ook zij blijkt nu vreemd te gaan. 

Vreemdgegaan

John* zit momenteel in een moeilijke situatie, zo legt hij anoniem uit op het forum Reddit. “Mijn vrouw en ik zijn nu vijf jaar getrouwd en drie jaar geleden ben ik vreemdgegaan. Ik weet het, ik zat fout.” De man vervolgt dat het ging om een fling toen hij dronken was. Zijn vrouw kwam hier echter achter. “Ze had me vergeven en we zijn in relatietherapie gegaan.” John dacht dat zijn huwelijk weer voor de wind ging, maar enkele dagen geleden deed hij een verontrustende ontdekking.

Een affaire

John had al een tijdje vermoedens dat iets niet pluis zat. “Toen mijn vrouw onder de douche stond, heb ik haar telefoon gepakt. Ik vond toen berichtjes die bevestigden dat ze vreemdging. Ik voelde me zo verraden.” Nadat zijn vrouw onder de douche vandaan kwam, besloot John haar meteen te confronteren met de berichtjes die hij had gevonden. Wat zijn vrouw vervolgens tegen hem zei, had hij niet zien aankomen. “Ze zei dat het oké was, omdat ik ook was vreemdgegaan en dat ik daarmee het precedent heb geschapen voor het toestaan van ontrouw.”

Wat nu?

De woorden van zijn vrouw zorgden ervoor dat John behoorlijk in de war raakte. “De vrouw met wie ik destijds vreemdging, kende ik niet eens. Het was een fling. Mijn vrouw heeft gewoon een affaire.” Nadat John dit tegen zijn vrouw zei, stormde ze woest het huis uit. “Ik heb haar nu al een paar dagen niet gezien. Ik denk dat ze bij hem is en dat doet me veel pijn. Ik heb ergens het gevoel dat dit mijn verdiende loon is, maar ik wil mijn vrouw terug. Wat kan ik het beste doen?”

John is niet de echte naam van de man. Op het forum doet hij zijn verhaal onder de naam Odd-Bug-329. 

Lees ook: Man onthult en vraagt: ‘Moet ik mijn vriendin vertellen dat ik 3 jaar geleden vreemd ben gegaan?’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels