‘Mijn vriend stuurde in het geheim duizenden euro’s naar meisjes in het buitenland’

En dat terwijl hij zelf altijd beweert niet veel te besteden te hebben

Nicole* is vijf maanden samen met Robbie. Hoewel ze stapelverliefd op hem is, ontdekte ze onlangs iets dat haar erg heeft gekwetst. Ze kwam erachter dat Robbie in het geheim duizenden euro’s overmaakte naar meisjes in het buitenland, terwijl hij tegen Nicole altijd heeft gezegd dat hij arm was. Op Reddit vraagt ze zich nu af hoe ze met deze situatie moet omgaan.

Ontdekking

Nicole en Robbie leerden elkaar kennen via een dating-app. Na veel chatten spraken ze uiteindelijk af, het was meteen raak. Inmiddels zijn de twee vijf maanden samen en kunnen ze niet meer zonder elkaar. Het was dan ook flink schrikken toen Nicole iets zag in Robbies telefoon. “Toen we samen een maand op vakantie waren, kwam ik erachter dat hij duizenden euro’s heeft overgemaakt naar meisjes met wie hij chatte op WhatsApp en Snapchat“, vertelt ze.

Weinig te besteden

Ze confronteerde Robbie er meteen mee. “Ik vroeg waarom hij zoveel geld naar hen heeft gestuurd en hij zei dat hij het deed omdat de meisjes in derdewereldlanden wonen en het financieel moeilijk hebben.” Nicole is vooral geschokt om dit te zien, omdat Robbie haar altijd heeft verteld dat hij niet veel geld te besteden had. “Hij zegt altijd tegen mij dat hij moeite heeft om de rekeningen te betalen. We delen alle kosten samen en we gaan alleen uit eten naar fastfoodrestaurants. Toen hij jarig was gaf ik hem dure cadeaus, en op mijn verjaardag kon er niet eens een bosje bloemen vanaf. ”

Twijfels

Nicole heeft nu zo haar twijfels. “Ik ben nog steeds verliefd op hem, maar ik voel me ook heel erg gekwetst. Hoe kan hij bereid zijn om zoveel geld aan andere meisjes uit te geven, maar geen cent voor mij over hebben? Hij belooft dat hij zal veranderen en mij vanaf nu alles geeft wat ik wil, maar ik weet niet of ik hem nog kan vertrouwen.” Wat zou jij Nicole adviseren?

De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de vrouw haar verhaal onder de naam u/CommercialShoddy3016.

Lees ook: ‘Moet ik mijn zieke beste vriendin vertellen dat haar verloofde is overleden?’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!
Bron: Reddit | Beeld: Pexels