‘Mijn vriend spreekt stiekem af met mijn beste vriendin’

beste vriendin

‘Ze hebben me beide bedrogen’

Isa* en haar vriend Collin hebben elkaar tijdens hun studie ontmoet. Isa kreeg al snel gevoelens voor Collin en ook Collin zag een relatie wel zitten. Ze gaven het een kans en deden veel leuke dingen samen. Toch kapte Collin de relatie af nadat hij gevoelens ontwikkelde voor Isa’s beste vriendin Kelly. Op Reddit doet Isa haar verhaal.

Relatie

“Ik en Collin hebben elkaar ontmoet in de tijd dat we beide in ons examenjaar zaten”, begint Isa haar verhaal. “We konden het al snel heel goed met elkaar vinden, en van het een kwam het ander. Een paar maanden na onze ontmoeting voelde het zo goed dat we het een kans gaven en samen in een relatie stapten. De relatie was superleuk en we konden écht onszelf zijn bij elkaar”, vervolgt Isa. Toch kwam daar verandering in.

Beste vriendin

“Zeven maanden nadat we onze relatie officieel hadden gemaakt, maakte hij het ineens uit”, schrijft Isa. “Hij vertelde me dat hij gevoelens had gekregen voor mijn beste vriendin Kelly!” Isa schrijft dat Collin amper contact had gehad met Kelly en dat ze hun gesprekken misschien wel op twee handen kon tellen. “Mijn hart was gebroken, maar nadat we een goed gesprek met elkaar hadden gehad vond ik het goed om gewoon vrienden te blijven met Collin. Wie wil er nou tweede keus zijn? Toch werden we al snel weer meer dan ‘gewoon vrienden’. We hielden elkaars hand vast en kusten af en toe nog met elkaar”, biecht Isa op.

Gevoelens

“Na een aantal weken kwamen Collin en Kelly tot de conclusie dat het toch niks zou worden tussen hen. Kelly had namelijk geen gevoelens voor hem”, vervolgt Isa. “Ze verzekerden mij dat ze niet meer met elkaar zouden praten, zodat Collin en ik het nog een kans konden geven.” Maar na een week veranderde de hele situatie weer. “Een week nadat ze mij dit hadden verteld, zei Kelly ineens dat ze heel erg verward was over haar gevoelens en dat ze ineens begon te twijfelen. Hoe erg ik het ook vond was ik er voor haar in deze periode, ook al deed het me heel erg pijn.”

Bedrogen

Nadat Isa een grote steun was geweest voor Kelly, vroeg Kelly ineens of Isa het goed vond dat ze een keer met Collin kon afspreken om te praten over haar gevoelens. “Ze wilde het op deze manier eens en voor altijd afsluiten”, schrijft Isa. “Ik vertelde haar dat ik dat niet heel erg prettig vond aangezien ik een relatie met hem had en zij eigenlijk zijn ‘ex’ was.”

Maar toen onthulde Kelly ineens iets wat Isa nooit had verwacht. “Kelly vertelde me dat zij en Collin elkaar al een hele lange tijd in het geheim ontmoetten. Achter mijn rug om!”, schrijft Isa. “Ze vertelde me dat ze het samen weer een kans wilde geven! Ik was in shock en belde Collin meteen op. Hij bekende dat hij Kelly al vaker had gezien achter mijn rug om en dat zijn gevoelens voor haar nooit helemaal weg waren geweest.” Isa is woest. “Ze hebben me beide bedrogen, eentje op liefdesvlak en de andere op vriendschapsgebied. Ik kan het niet geloven!” Wat vind jij van de hele situatie?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de vrouw haar verhaal onder de naam Nusaran.

Lees ook: ‘Mijn vrouw vindt dat ik onze hond belangrijker vind dan haar zwangerschap’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest.

Bron: Reddit | Beeld: Pexels